Πρόβλημα με παράνομες λοταρίες αντιμετωπίζει η Δανία

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Δανίας, η Spillemyndigheden, εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιεί τους παίχτες για την ύπαρξη παράνομων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των λοταριών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Spillemyndigheden, οι επιχειρήσεις αυτές προσεγγίζουν πελάτες, προκειμένου να αγοράσουν συνδρομές σε λοταρίες του εξωτερικού, κάτι που είναι παράνομο στη χώρα.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι οι λοταρίες αποτελούν μονοπώλιο της Danske Lotteri Spil στη Δανία και καμία άλλη εταιρεία, από το εσωτερικό ή το εξωτερικό, μπορεί να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες – πόσο μάλλον όταν μιλάμε για λαχνούς κληρώσεων του εξωτερικού.

 

Η προειδοποίηση της Spillemyndigheden

Τις τελευταίες ημέρες, η Spillemyndigheden δέχθηκε ερωτήσεις από αρκετούς Δανούς, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή μιας νέας σειράς λοταριών. Τα άτομα αυτά προσεγγίστηκαν από τους υπεύθυνους των λοταριών και κλήθηκαν να αγοράσουν συνδρομή, ώστε να συμμετάσχουν σε μια σειρά από λοταρίες του εξωτερικού. Με άλλα λόγια, με ένα συγκεκριμένο ποσό, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν λαχνούς για μια σειρά κληρώσεων που πραγματοποιούνται σε άλλες χώρες.

Μόλις η Spillemyndigheden πληροφορήθηκε για τα όσα συμβαίνουν, έσπευσε να προειδοποιήσει τους Δανούς, ώστε να μην παρασυρθούν από τις εκκλήσεις αυτών που επικοινωνούν μαζί τους. Οι αρμόδιοι υπενθύμισαν τους παίχτες ότι οι μόνες νόμιμες κληρώσεις στη Δανία είναι αυτές που διεξάγονται από την Danske Lotteri Spil, η οποία αποτελεί και την αποκλειστική διανομέα των λαχνών. Οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση τους προσεγγίζει, προκειμένου να τους πουλήσει συνδρομή ή λαχνούς για λοταρίες του εσωτερικού ή του εξωτερικού είναι παράνομη και πολύ πιθανόν θα τους εξαπατήσει.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.