Στοιχηματικών σκανδάλων συνέχεια στην Πορτογαλία

Μερικές εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στην Πορτογαλία, σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Εστορίλ και το ενδεχόμενο να είχε χειραγωγηθεί, ένα ακόμη στοιχηματικό σκάνδαλο έρχεται να πλήξει την αξιοπιστία του πορτογαλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη ξεκινήσει μια έρευνα για στημένους αγώνες και στοιχηματικές απάτες στο στρατόπεδο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ έχουν συλληφθεί και ποδοσφαιρικοί παράγοντες!

Οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών, μάλιστα, δεν περιορίζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά επεκτείνονται και σε άλλα, όπως αυτό του χάντμπολ.

 

Η πέτρα του σκανδάλου για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Αντικείμενο της έρευνας των αρμόδιων Αρχών αποτελεί ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Γκιμαράες και Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο αμυντικός της πρώτης, Ζοάο Αουρέλιο. Ο αγώνας είχε λήξει με σκορ 5-0 υπέρ της Σπόρτινγκ και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Αουρέλιο να είχε χρηματιστεί από παράγοντες της αντιπάλου ομάδας.

Μαζί με τη συγκεκριμένη υπόθεση εξετάζονται και άλλες, οι οποίες έχουν ήδη ενοχοποιήσει αρκετά τους εμπλεκόμενους, ώστε η Αστυνομία να προχωρήσει τέσσερις συλλήψεις. Πρόκειται για τέσσερις ποδοσφαιρικούς παράγοντες, οι οποίοι καταθέτουν αυτές τις ημέρες ενώπιων του δικαστηρίου, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες, ακόμη και στα γραφεία της ομάδας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πάντως, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε στοιχηματικά σκάνδαλα ή σε υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων και δηλώνει κατηγορηματικά ότι έχει εμπιστοσύνη στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τους πραγματικούς ενόχους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.