Νέες άδειες online στοιχήματος εκδίδει η Ισπανία

Η Ισπανία προσανατολίζεται στο να ανοίξει ακόμη περισσότερο την αγορά του online στοιχήματος και δίνει την ευκαιρία στις ενδιαφερόμενες εταιρείες να αποκτήσουν μία από τις νέες άδειες που θα εκδώσει. Αναλυτικότερα, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή (η DGOJ) ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις για αδειοδότηση από εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών online.

 

Υποβολή αιτήσεων για έναν χρόνο

Σύμφωνα με την ανοιχτή πρόσκληση που δημοσίευσε η DGOJ, οι εταιρείες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται online και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα έχουν περιθώριο ενός χρόνου, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. Έπειτα, οι αρμόδιοι θα κρίνουν τις αιτήσεις και θα μοιράσουν τις σχετικές άδειες νόμιμης δραστηριοποίησης, για τρίτη φορά από τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος το 2011.

Η προθυμία των αρμόδιων Αρχών να ανοίξουν ακόμη περισσότερο την αγορά στοιχήματος δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού τα έσοδά της παρουσιάζουν αύξηση τους τελευταίους μήνες.

 

Η εικόνα της ισπανικής αγοράς στοιχήματος

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αγορά online στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στην Ισπανία παρουσιάζει σημαντική οικονομική ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, σύμφωνα με τα στοιχεία της DGOJ, τα έσοδα της αγοράς αυξήθηκαν κατά 37,3% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, αγγίζοντας τα 140,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, το τρίτο τρίμηνο του 2017 παρουσίασε αύξηση εσόδων κατά 16,6% σε σχέση με το δεύτερο του 2017. Διαβάστε για το πρώτο τρίμηνο του 2017 αλλά και για το δεύτερο τρίμηνο.

 

Έρχονται κι άλλες αλλαγές στην αγορά στοιχήματος της Ισπανίας

Παράλληλα με τις προσπάθειες ανοίγματος της αγοράς και σε νέους παίχτες, η DGOJ εξετάζει και την αποτελεσματικότερη ρύθμισή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αλλαγές που εξετάζονται συμπεριλαμβάνονται και αυτές που θα αφορούν στη διαφημιστική προβολή των στοιχηματικών εταιρειών.

Να σας θυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο η η DGOJ ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων αδειών.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.