Στα τέλη Ιουνίου θα ανοίξουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία

Τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιρλανδία (όπως και τα περισσότερα σε ολόκληρο τον κόσμο) κατέβασαν προσωρινά τα ρολά τους μέσα στον Μάρτιο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας, και παραμένουν κλειστά, αναμένοντας το πράσινο φως από την κυβέρνηση, προκειμένου να ανοίξουν ξανά. Πρόσφατα, μάλιστα, εκπρόσωποι των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος και της κυβέρνησης συναντήθηκαν και αποφάσισαν πως οι επιχειρήσεις του συγκεκριμένου τομέα θα μπορέσουν να υποδεχθούν ξανά πελάτες στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο πλευρών, αποφασίστηκε τα στοιχηματικά πρακτορεία της Ιρλανδίας να ανοίξουν ξανά στις 29 Ιουνίου, μετά από μήνες που παρέμειναν κλειστά. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά (ειδικά όσα ανήκουν σε ανεξάρτητες εταιρείες) αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, λόγω της πολύμηνης αδράνειας, αλλά και της αναμενόμενης μειωμένης κίνησης.

 

Τα οικονομικά προβλήματα των ιρλανδικών πρακτορείων στοιχήματος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει οι εκπρόσωποι των ανεξάρτητων πρακτορείων στοιχήματος της Ιρλανδίας, η πολύμηνη αδράνεια προκάλεσε σημαντικά οικονομικά προβλήματα, αφού τα έσοδα ήταν μηδενικά, ενώ τα έξοδα συνέχιζαν να συσσωρεύονται. Επιπλέον, το άνοιγμα των πρακτορείων στα τέλη του Ιουνίου θα συνοδεύεται και από μια σειρά περιορισμών, προκειμένου να προστατεύονται αποτελεσματικότερα οι παίχτες του στοιχήματος και οι υπάλληλοι. Τέτοιου είδους μέτρα θα προκαλέσουν τη μείωση των πελατών έως και κατά 50%, αφού οι υπεύθυνοι θα είναι αναγκασμένοι να μειώσουν την ανώτατη χωρητικότητα κάθε πρακτορείου.

Για αυτό το λόγο, τα στοιχηματικά πρακτορεία της Ιρλανδίας ζητούν από τους αρμόδιους να λάβουν κάποια μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου.

 

Άνοιγμα με μέτρα προστασίας και περιορισμούς

Εκτός από τη μειωμένη παρουσία πελατών εντός των χώρων των πρακτορείων, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να φροντίσουν και για μια σειρά από μέτρα προστασίας των πελατών και των υπαλλήλων, στα πρότυπα των μέτρων κοινωνικής απόστασης. Οι υπάλληλοι θα μπορούν να εκπαιδευτούν διαδικτυακά στα νέα δεδομένα, ενώ θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι για την προστασία, όχι μόνο των εαυτών τους, αλλά και των παιχτών του στοιχήματος που θα βρίσκονται στα πρακτορεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.