Υπηρεσίες για την αμερικανική αγορά ετοιμάζει η Betradar

Αυτή τη στιγμή, το online στοίχημα (όπως και το επίγειο) παραμένει παράνομο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με μόνη εξαίρεση την Πολιτεία της Nevada. Αυτό, όμως, ενδέχεται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον, λόγω του δικαστικού αγώνα της Πολιτείας του New Jersey κατά του ομοσπονδιακού νόμου PASPA. Οι εξελίξεις στην αμερικανική αγορά έχουν προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς η μία μετά την άλλη, κάποιες Πολιτείες έχουν ήδη ψηφίσει νόμους ρύθμισης της στοιχηματικής αγοράς, σε περίπτωση που νομιμοποιηθεί, έστω και υπό όρους το στοίχημα.

Εκτός από τις Πολιτείες και τις κυβερνήσεις τους, τις εξελίξεις στον δικαστικό αγώνα του New Jersey παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον και οι στοιχηματικές εταιρίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε μια νόμιμη αγορά των ΗΠΑ. Και το ίδιο συμβαίνει και με τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως η Betradar.

 

Betradar: Έτοιμη για μια νόμιμη στοιχηματική αγορά στις ΗΠΑ

Οι υπεύθυνοι της γνωστής παρόχου υπηρεσιών σε στοιχηματικές ιστοσελίδες ανακοίνωσαν ότι έχουν σχεδιάσει μια σειρά προϊόντων που θα μπορούν να αξιοποιήσουν όσες εταιρείες δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην αγορά των ΗΠΑ – εφόσον υπάρξει μια τέτοια αγορά. Τα νέα πακέτα υπηρεσιών της Betradar περιλαμβάνουν ηλεκτρονικές πλατφόρμες με στατιστικά στοιχεία, ενημέρωση και ζωντανές μεταδόσεις, ενώ συμπληρώνονται από λειτουργίες ασφαλείας και διαχείρισης ρίσκου.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο πωλήσεων της Betradar, Neale Deeley, μάλιστα, έχουν σχεδιαστεί εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να καλυφθεί κάθε ενδεχόμενο. Εξάλλου, αυτή τη στιγμή, κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, αν θα νομιμοποιηθεί το στοίχημα και σε ποιο βαθμό.

Παράλληλα, η Betradar διαθέτει και κάποια έτοιμα προϊόντα στοιχηματισμού. Εξάλλου, η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στην αγορά στοιχήματος της Nevada, όπου προσφέρει τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες στις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στα όρια της Πολιτείας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.