Τέλος οι άδειες νόμιμου online στοιχήματος στην Καμπότζη

Η Καμπότζη, μία από τις ελάχιστες ασιατικές χώρες που έχουν απελευθερώσει την αγορά online στοιχήματος, αποφάσισε να βάλει τέλος στη νόμιμη δραστηριοποίηση των εταιρειών και ανακοίνωσε την οριστική κατάργηση της νόμιμης αγοράς. Ο πρωθυπουργός της χώρας τόνισε ότι δε θα δοθούν νέες άδειες για online στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια, ενώ παράλληλα δεν πρόκειται να ανανεωθούν οι άδειες που έχουν εξασφαλίσει οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Ο λόγος για τη συγκεκριμένη απόφαση είναι η αδυναμία των αρμόδιων Αρχών να ελέγξουν στο παραμικρό το παράνομο στοίχημα. Πολλές εταιρείες, άλλωστε, όχι μόνο δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στην Καμπότζη, αλλά επιδίδονται σε παράνομες συμπεριφορές, όπως εξαπάτηση των παιχτών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

 

Οριστικό τέλος για το νόμιμο στοίχημα στην Καμπότζη

Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης, Hun Sen, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία νέα άδεια στις εταιρείες στοιχήματος που έχουν ήδη αιτηθεί ή σκοπεύουν να αιτηθούν. Παράλληλα, όμως, έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο της νόμιμης αγοράς online στοιχήματος, ανακοινώνοντας πως ούτε οι υπάρχουσες άδειες θα ανανεωθούν μόλις λήξουν. Πρόκειται για περίπου 150 άδειες, οι οποίες αναμένεται να λήξουν σύντομα και να μην ανανεωθούν. Ωστόσο, δεν πρόκειται για “ξαφνικό θάνατο” της αγοράς, αφού οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα μπορούν να συνεχίσουν, έως ότου λήξει η άδειά τους.

 

Τεράστιο πρόβλημα παράνομου τζόγου

Όπως φαίνεται, ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τις αρμόδιες Αρχές της Καμπότζης, οι οποίες δε μπορούν να ελέγξουν και να περιορίσουν τον παράνομο τζόγο. Στη χώρα, άλλωστε, δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια εκατοντάδες εταιρείες στοιχήματος, για τις οποίες μάλιστα, έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για εξαπάτηση.

Οι αρμόδιες Αρχές, τέλος, πήραν διαταγή να εντείνουν τους ελέγχους για τις παράνομες εταιρείες στοιχηματισμού, τις οποίες περιμένουν εξαντλητικές ποινές, σε περίπτωση που εντοπίζονται.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη