Σημαντικό πλήγμα στα παράνομα τυχερά παιχνίδια κατάφερε η Αυστρία

Οι διωκτικές Αρχές της Αυστρίας κατάφεραν ένα σημαντικό χτύπημα κατά των παράνομων τυχερών παιχνιδιών, καθώς εξάρθρωσαν ένα δίκτυο παράνομων εγκαταστάσεων που προσέφεραν υπηρεσίες χωρίς άδεια. Συγκεκριμένα, η οικονομική αστυνομία της χώρας εισέβαλε σε 17 επιχειρήσεις, στις οποίες υποπτευόταν ότι διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια, και προχώρησε στο κλείσιμό τους.

Οι επιχειρήσεις αυτές, μάλιστα, ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους με σύστημα προειδοποιήσεων. Ωστόσο, οι διωκτικές Αρχές κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τις εφόδους τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, παρά την τελευταία στιγμή, και να καταφέρουν ένα σημαντικό χτύπημα στην αγορά παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

 

Η επιχείρηση των αυστριακών Αρχών

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών της Αυστρίας, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο ταυτόχρονα στις 17 ύποπτες εγκαταστάσεις, ώστε να μην επιτρέψει κανένα περιθώριο στους υπεύθυνους. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τουλάχιστον 17 μηχανήματα με φρουτάκια σε κάθε επιχείρηση, καθώς και άλλα τυχερά παιχνίδια και χρήματα. Οι εν λόγω επιχειρήσεις, μάλιστα, λειτουργούσαν ως καταστήματα εστίασης, σε στενά και περιοχές με ελάχιστη κίνηση. Όπως είναι φυσικό, και οι 17 επιχειρήσεις σφραγίστηκαν και δε θα μπορέσουν να ξαναλειτουργήσουν.

Η Αυστρία, πάντως, έχει να αντιμετωπίσει άνοδο των παράνομων επίγειων τυχερών παιχνιδιών τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, οι διωκτικές Αρχές έχουν ήδη καταφέρει πολλά χτυπήματα στα δίκτυα που προσφέρουν παράνομα τις υπηρεσίες τους. Θυμίζουμε ότι ανάλογη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2021, αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2020. Οι αρμόδιοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και η τελευταία επιτυχία των αυστριακών διωκτικών Αρχών αποδεικνύει ότι οι παράνομες επιχειρήσεις δε μπορούν να ξεφεύγουν για μεγάλο διάστημα από τα χέρια της Αστυνομίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.