Μέσω δημοψηφίσματος νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στο Colorado των ΗΠΑ

To Colorado συγκαταλέγεται πλέον στις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει (τουλάχιστον τυπικά) το στοίχημα, αφού το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών. Στην Πολιτεία, άλλωστε, διεξήχθη δημοψήφισμα για τη νομιμοποίηση ή όχι του στοιχήματος – και μπορεί οι ψήφοι των πολιτών να μοιράστηκαν, αλλά η επιλογή της νομιμοποίησης επικράτησε.

Σύντομα, λοιπόν, οι αρμόδιες Αρχές θα ανακοινώσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα ξεκινήσουν την αδειοδότηση των ενδιαφερόμενων εταιρειών στοιχήματος, προκειμένου η αγορά νόμιμου στοιχήματος στο Colorado να ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία της.

 

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Το δημοψήφισμα, σχετικά με τη νομιμοποίηση ή όχι του στοιχήματος, διεξήχθη στο Colorado στις 5 Νοεμβρίου και σε αυτό συμμετείχαν περίπου 1,5 εκατομμύριο πολίτες. Αν και η απόφαση κρίθηκε με μικρή διαφορά ψήφων (756,720 υπέρ και 723.665 κατά), στοίχημα νομιμοποιήθηκε, με ποσοστό 51,1%. Αν η διαφορά ήταν μικρότερη, τέλος, έως και 0,5%, οι αρμόδιοι θα αναγκάζονταν σε επανακαταμέτρηση των ψήφων.

 

Ο νόμος για τη διεξαγωγή στοιχήματος στο Colorado

Ο νόμος που αναφερόταν στην ερώτηση του δημοψηφίσματος δεν έχει ακόμη όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, οπότε δε γνωρίζουμε πολλά για τη διαδικασία αδειοδότησης. Γνωρίζουμε, όμως, ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει να συνεργαστούν με επίγεια καζίνο ή ιπποδρόμια (όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες Πολιτείες των ΗΠΑ), προκειμένου να εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια. Η άδεια, βέβαια, θα έχει ένα συγκεκριμένο κόστος, ενώ οι νόμιμες εταιρείες θα καλούνται να πληρώνουν φόρο 10% επί των εσόδων τους.

Η νομιμοποίηση του στοιχήματος στο Colorado, μάλιστα, υπολογίζεται ότι θα ενισχύσει τα δημόσια ταμεία με ετήσια έσοδα της τάξης των 21 εκατομμυρίων δολαρίων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη