Αυξήθηκε ο μέσος όρος εξόδων ανά παίχτη στην Ισπανία

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ισπανίας, η DGOJ (Dirección General de Ordenación del Juego), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έκθεσής της για τις συνήθειες των παιχτών των online τυχερών παιχνιδιών και, όπως φαίνεται, σημειώθηκε σημαντική ανάπτυξη στην αγορά και μέσα στο 2020. Σύμφωνα με τα στοιχεία της DGOJ, άλλωστε, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς αυξήθηκε και ο αριθμός των παιχτών online τυχερών παιχνιδιών και ο μέσος όρος των χρημάτων που ξόδευαν στα παιχνίδια.

Ειδικά τα αποτελέσματα του 2020, μάλιστα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η χρονιά σημαδεύτηκε από την πανδημία και τα προβλήματα που προκάλεσε, ειδικά στον τομέα των επίγειων τυχερών παιχνιδιών. Η κατάσταση που επικράτησε, όμως, ωφέλησε τα online τυχερά παιχνίδια και αυτό φαίνεται και στην έκθεση της DGOJ.

 

Η έκθεση της DGOJ για τις συνήθειες των Ισπανών παιχτών

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην έκθεση της DGOJ παρουσιάζει η αύξηση του μέσου όρου των χρημάτων που ξόδεψαν οι παίχτες στα online τυχερά παιχνίδια, κατά τη διάρκεια του 2020. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο μέσος όρος αυξήθηκε κατά 4,1%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, και άγγιξε τα 533 ευρώ το χρόνο. Το ποσό αυτό μεταφράζεται σε 44,46 ευρώ ανά μήνα ή σε 10,26 ευρώ ανά εβδομάδα.

Παράλληλα, αυξήθηκε και ο αριθμός των ενεργών παιχτών της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών. Συνολικά, οι παίχτες αυτοί έχουν ξεπεράσει τα 1,4 εκατομμύρια, έχοντας σημειώσει αύξηση 8,2%. Από αυτούς τους παίχτες, η συντριπτική πλειοψηφία (82,3%) ήταν άνδρες. Ωστόσο, το ποσοστό των ανδρών παιχτών έναντι των γυναικών μειώθηκε.

Τέλος, η έκθεση της DGOJ δείχνει ότι οι περισσότεροι παίχτες online τυχερών παιχνιδιών στην Ισπανία είναι νέοι. Συγκεκριμένα, οι ηλικιακές ομάδες 18-25 και 26-35 αποτέλεσαν τη μεγάλη πλειοψηφία των παιχτών. Ειδικά σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες, μάλιστα, το στοίχημα αποτέλεσε το δημοφιλέστερο online τυχερό παιχνίδι της ισπανικής αγοράς.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.