Εφτά άδειες τυχερών παιχνιδιών ακύρωσε η ρυθμιστική Αρχή της Μάλτας

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας, η MGA, ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμωρίες και τα πρόστιμα που επέβαλε στις εταιρείες και ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2020. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η MGA, βεβαιώθηκαν αρκετά πρόστιμα και άλλες τιμωρίες για σχετικές παραβάσεις, ενώ δεν έλειψαν και οι ακυρώσεις αδειών για σημαντικότερες παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, η MGA αποκάλυψε ότι ακύρωσε τις άδειες εφτά εταιρειών τυχερών παιχνιδιών, οι οποίες παραβίασαν τους νόμους λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών, ενώ δεν έλειψαν και πολλά πρόστιμα, μικρότερες τιμωρίες, αλλά και προειδοποιήσεις για μικρότερες παραβάσεις.

 

Τα στοιχεία της MGA για τις τιμωρίες του πρώτου εξαμήνου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η MGA, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι αρμόδιοι προχώρησαν σε 20 τιμωρίες και σε 11 προειδοποιήσεις σε αντίστοιχες νόμιμες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών. Οι προειδοποιήσεις αφορούσαν σε παραβάσεις μικρότερης σημασίας, ενώ στις τιμωρίες συμπεριλήφθηκαν χρηματικά πρόστιμα, προσωρινές ανακλήσεις αδειών, αλλά και μόνιμη ακύρωσή τους.

Οι παραπάνω παραβάσεις και τιμωρίες, πάντως, αποτελούν ένα πολύ μικρό κομμάτι της λειτουργίας της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας. Άλλωστε, η MGA έχει εκδώσει 303 άδειες νόμιμης δραστηριότητας και το ποσοστό των παραβάσεων είναι μικρό. Ωστόσο, πάντα είναι στραμμένα πολλά βλέμματα στις αποφάσεις της MGA, καθώς μια άδεια νόμιμης λειτουργίας στη Μάλτα ανοίγει το δρόμο σε δεκάδες ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Ευρώπη.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.