Δημόσια διαβούλευση για το νέο νόμο περί τυχερών παιχνιδιών επιθυμεί η κυβέρνηση του Macau

Το Macau, μια από τις μεγαλύτερες αγορές τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή στην πορεία του, καθώς καλείται να περάσει σε μια νέα εποχή, μετά τα σημαντικά προβλήματα που δημιούργησε στην οικονομία του η πανδημία. Οι επιπτώσεις της πανδημίας εξακολουθούν να επηρεάζουν τις επιδόσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της ανεξάρτητης περιοχής της Κίνας και οι αρμόδιοι αναζητούν λύσεις για την αναγέννησή της.

Μια από αυτές τις λύσεις είναι και η καθιερωμένη πια αξιολόγηση των κανόνων λειτουργίας της αγοράς, η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Οι αρμόδιοι θα εντοπίσουν αδυναμίες και περιθώρια βελτίωσης της αγοράς και θα αναπροσαρμόσουν το νομικό πλαίσιο της λειτουργίας της αγοράς και ζητούν παράλληλα τη γνώμη των φορέων, αλλά και του κοινού.

 

Η δημόσια διαβούλευση για τους νόμους περί τυχερών παιχνιδιών του Macau

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών του Macau, Lei Wai Nong, η κυβέρνηση σκοπεύει να ξεκινήσει μια διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης, σχετικά με τις αλλαγές που εξετάζονται για την αγορά τυχερών παιχνιδιών του Macau. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία θα έχουν κρατικοί φορείς, φορείς της αγοράς, αλλά και το κοινό. Ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει τις απόψεις του, τις συμβουλές ή τις διαφωνίες του στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, λίγο πριν την έλευση του 2022, όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης.

Όσο για τις αλλαγές που εξετάζονται στο νομικό πλαίσιο της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Macau, η κυβέρνηση έχει αποκαλύψει ελάχιστες λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε, όμως, ότι θα υπάρξουν αλλαγές στους τομείς της φορολόγησης, αλλά και των εργασιακών των υπαλλήλων που εργάζονται σε επίγεια καζίνο και άλλες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών στο Macau.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.