Εξαιρετικές επιδόσεις για τη GVC Holdings στο πρώτο εξάμηνο

Η GVC Holdings Plc, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2014, τα οποία δείχνουν σημαντική αύξηση στα έσοδα. Αναλυτικότερα, τα μεικτά έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 44%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013, αγγίζοντας τα 105 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την αύξηση έπαιξαν τα online στοιχήματα, καθώς από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2014, τα μέλη των ιστοσελίδων της GVC Holdings στοιχημάτισαν συνολικά 694 εκατομμύρια ευρώ, 38% περισσότερα από τα 502 εκατομμύρια του 2013.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, τέλος, σημαντικό ρόλο στις παραπάνω αυξήσεις έπαιξε η δημοτικότητα της πλατφόρμας του live στοιχήματος.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.