Εκτοξεύτηκαν τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Iowa

Η IRGC, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Iowa, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του Νοεμβρίου εκτοξεύτηκαν σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, αν και δεν κατάφεραν να βρεθούν σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμοδίων, τα έσοδα και ο τζίρος του στοιχήματος σημείωσαν σημαντική αύξηση μέσα στον Νοέμβριο και, παρόλο που δε σημείωσαν νέο ρεκόρ, δείχνουν ότι η ανάπτυξη της αγοράς είναι μεγάλη.

Συγκεκριμένα, η IRGC ανέφερε ότι τα έσοδα του Νοεμβρίου αυξήθηκαν κατά 125%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, ενώ ο τζίρος αυξήθηκε με τη σειρά του κατά 47,1%. Ωστόσο, τα έσοδα παρουσιάστηκαν μειωμένα, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Οκτωβρίου του 2020.

 

Τα οικονομικά στοιχεία της αγοράς της Iowa

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της IRGC, τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Iowa άγγιξαν τα 8,1 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Νοέμβριο του 2020. Η αύξηση, σε σχέση με τα έσοδα των 3,6 εκατομμυρίων ευρώ του Νοεμβρίου του 2019, αγγίζει το 125%. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αύξηση του τζίρου κατά 47,1%. Ο συνολικός τζίρος άγγιξε τα 87,2 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, τα 8,1 εκατομμύρια δολάρια του Νοεμβρίου είναι λιγότερα κατά 11%, σε σχέση με τα 9,1 εκατομμύρια δολάρια του Οκτωβρίου.

Τα περισσότερα έσοδα, πάντως, προέρχονται και αυτό το μήνα από το online στοίχημα. Συγκεκριμένα, τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων άγγιξαν τα 5,3 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση από τα 1,5 εκατομμύρια του Νοεμβρίου του 2019, αλλά μείωση από τα 6,4 εκατομμύρια του Οκτωβρίου. Αντίστοιχα, τα έσοδα του επίγειου στοιχήματος αυξήθηκαν κατά 38,1%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Νοεμβρίου του 2019. Τα έσοδα του επίγειου στοιχήματος άγγιξαν τα 2,9 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που σημαίνει ότι αυξήθηκαν και σε σχέση με τα αντίστοιχα του Οκτωβρίου, κατά 7,4%).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.