Εμπράκτως στηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό το UFC

Η κορυφαία διοργάνωση ΜΜΑ των ΗΠΑ, το UFC, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με την AGA (American Gaming Association) και τη συμμετοχή του στην καμπάνια “Have A Game Plan. Bet Responsibly” (“Στοιχημάτισε Με Σχέδιο. Στοιχημάτισε Υπεύθυνα”) που διεξάγεται σε ολόκληρη τη χώρα. Η συμμετοχή του UFC στην καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού της AGA σημαίνει ότι η διοργάνωση θα μεταδίδει μηνύματα στις εγκαταστάσεις που διεξάγονται οι αγώνες, στις τηλεοπτικές μεταδόσεις, αλλά και στα social media.

Το UFC έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα κορυφαίων διοργανώσεων των ΗΠΑ που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην συγκεκριμένη καμπάνια. Ήδη συνεργάζονται με την AGA το NHL,το Nascar, και το PGA Tour μεταξύ άλλων, προωθώντας μηνύματα για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

 

Η συμμετοχή του UFC στην καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού

Η καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού της AGA έχει ξεκινήσει από το 2019 και γίνεται πιο έντονη, όσο περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ νομιμοποιούν το στοίχημα. Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια καμπάνια χρειάζεται και τη στήριξη αθλητικών οργανισμών και η συμμετοχή του UFC είναι καθοριστική. Άλλωστε, σε όλες τις αγορές νόμιμου στοιχήματος των ΗΠΑ επιτρέπεται ο στοιχηματισμός στο UFC και η δημοτικότητα του αθλήματος είναι μεγάλη.

Ο πρόεδρος του UFC, Dana White, άλλωστε, δήλωσε σχετικά: “Έχουμε τους πιο παθιασμένους και σκληροπυρηνικούς φιλάθλους από κάθε άλλο άθλημα και πολλοί λατρεύουν να στοιχηματίζουν στο UFC. Όμως, είναι σημαντικό να το κάνουν με υπευθυνότητα. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την AGA και στηρίζουμε τη συγκεκριμένη καμπάνια, προκειμένου να ενθαρρύνουμε τους φιλάθλους να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις και να στοιχηματίζουν υπεύθυνα”. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.