Οδηγίες για το στοίχημα στα virtual sports ανακοίνωσε η σουηδική Spelinspektionen

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Σουηδίας, η Spelinspektionen, προχώρησε στην ανακοίνωση μιας σειράς οδηγιών για τις ιστοσελίδες στοιχήματος που επιθυμούν να προσφέρουν στοιχηματικές υπηρεσίες στον τομέα των virtual sports. Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχηματισμού έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τις τελευταίες εβδομάδες, αφού οι περισσότερες διοργανώσεις πραγματικών αθλημάτων ανά τον κόσμο έχουν διακοπεί, και πολλές νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος στη Σουηδία δεν είναι σίγουρες για το αν ο νόμος αναγνωρίζει ως νόμιμο το στοίχημα στα virtual sports.

Για αυτό το λόγο, η Spelinspektionen ξεκαθάρισε ότι οι νόμιμες ιστοσελίδες μπορούν να προσφέρουν και στοιχηματισμό στα virtual sports, χωρίς να απαιτείται κάποια νέα αίτηση και έγκριση.

 

Οι οδηγίες της Spelinspektionen για τα virtual sports

Αρχικά, η Spelinspektionen ξεκαθάρισε ότι κάθε νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος μπορεί να επεκτείνει τη γκάμα επιλογών που προσφέρει και στα virtual sports. Για να επεκταθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το μόνο που έχει να κάνει μια ιστοσελίδα είναι να ενημερώσει μέσω e-mail την Spelinspektionen. Με άλλα λόγια, δε χρειάζεται να αιτηθεί για κάποια νέα άδεια, αλλά ούτε και να πάρει κάποια έγκριση από την Spelinspektionen.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι νόμιμες ιστοσελίδες, όμως, είναι να βεβαιωθούν ότι τα τεχνικά πιστοποιητικά τους επιτρέπουν τη διεξαγωγή στοιχήματος στα virtual sports. Αν όχι, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία που έχει εκδώσει τα πιστοποιητικά τους, ώστε να τα ανανεώσει.

Τέλος, η Spelinspektionen ενημέρωσε τις εταιρείες ότι ο νόμος που ισχύει για το στοίχημα στη Σουηδία και περιλαμβάνει πιο συγκεκριμένες ρυθμίσεις, όπως για παράδειγμα το ποιου είδους στοιχήματα δεν είναι νόμιμα, ισχύει τόσο για τα πραγματικά αθλήματα όσο και για τα εικονικά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.