Αλλαγή ρυθμιστικού φορέα για την στοιχηματική εταιρεία Novibet

H στοιχηματική εταιρεία Novibet ενημέρωσε πρόσφατα τα μέλη της ότι αλλάζει τον ρυθμιστικό φορέα, υπό τον οποίο λειτουργεί. Η αλλαγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο νέας στρατηγικής της ιδιοκτήτριας εταιρείας και δεν αναμένεται να επηρεάσει τους παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα.

Αναλυτικότερα, η αλλαγή ρυθμιστικού φορέα αφορά στην ιδιοκτήτρια εταιρεία της ιστοσελίδας της Novibet, η οποία, θυμίζουμε, λειτουργεί νόμιμα και στην Ελλάδα.

 

Ακυρώνεται η άδεια λειτουργίας της Νήσου του Μαν

Η ιστοσελίδα της Novibet ανήκει στην εταιρεία Logflex Ltd. και η λειτουργία της διέπεται από τον όμιλο Novigroup. Ο όμιλος είναι αδειοδοτημένος από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου (με αριθμό αδείας 000-039440-R-319360-007) και εδρεύει στη Νήσο του Μαν. Αντίθετα, η Logflex εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά και οι δύο εταιρείες έχουν εξασφαλίσει και μια δεύτερη άδεια λειτουργίας από τη Νήσο του Μαν. Τέλος, η λειτουργία της ιστοσελίδας της Novibet στην ελληνική αγορά ρυθμίζεται και από τις ελληνικές Αρχές, μέσω του νόμου 4002/2011.

Η μία από τις τρεις συνολικά άδειες που έχει εξασφαλίσει η Novibet, λοιπόν, παύει πια να ισχύει, καθώς οι υπεύθυνοι δεν προχώρησαν σε ανανέωσή της. Πρόκειται για την άδεια που έχει εξασφαλιστεί από τις Αρχές της Νήσου του Μαν, η οποία ανανεώθηκε τελευταία φορά στις 27 Μαΐου του 2015.

 

Οι αλλαγές στη λειτουργία της Novibet

Παρά το γεγονός ότι η Novibet δε διαθέτει πια την άδεια που έχουν εκδώσει οι Αρχές της Νήσου του Μαν, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη λειτουργία. Απλά η στοιχηματική εταιρεία διαθέτει πλέον μόνο τις δύο απαραίτητες άδειες – αυτή της χώρας, στην οποία εδρεύει, και αυτή για τη νόμιμη λειτουργία της στην ελληνική αγορά.

Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει και για τους παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στη Novibet. Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας, η μετάβαση του ρυθμιστικού φορές θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα και δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι λογαριασμοί που διατηρούν, τα χρήματα που έχουν μεταφέρει ή το παιχνίδι τους γενικότερα. Παράλληλα, αν και οι όροι και οι προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών της στοιχηματικής εταιρείας θα ανανεωθούν, τα προσωπικά στοιχεία των παιχτών θα παραμείνουν εμπιστευτικά και τα χρήματά τους θα παραμείνουν ασφαλή.

Η αλλαγή, άλλωστε, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος φορέας να ρυθμίζει τη λειτουργία της στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.