Μειωμένα κέρδη ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power BetFair

Η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power BetFair ενημέρωσε τους μετόχους της και το Χρηματιστήριο της Ιρλανδίας για τα κέρδη του πρώτου τριμήνου του 2018 και τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα θετικά. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μείωση των κερδών της στοιχηματικής εταιρείας κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί και πτώση των μετοχών της Paddy Power BetFair κατά 8%.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Paddy Power BetFair, παρουσιάστηκε μείωση και στα έσοδα και στα κέρδη της εταιρείας.

 

Μειωμένα κέρδη κατά 12%

Αναλυτικότερα, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε πως τα κέρδη της μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 μειώθηκαν κατά 12%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου του 2017. Συγκεκριμένα, τα φετινά κέρδη της εταιρείας στοιχήματος δεν ξεπέρασαν τα 91 εκατομμύρια ευρώ, όταν τα περσινά κυμάνθηκαν στα επίπεδα των 103 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ίδιο συνέβη και με τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας. Η Paddy Power εξασφάλισε έσοδα 463 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο πρώτο τρίμηνο, λιγότερα κατά 2% από τα αντίστοιχα περσινά.

 

Οι αιτίες των αρνητικών οικονομικών αποτελεσμάτων

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Paddy Power BetFair, υπήρξαν συγκεκριμένες αιτίες για τη μείωση εσόδων και κερδών. Η πρώτη ήταν τα θετικά για τους bookmakers αγωνιστικά αποτελέσματα, τα οποία από ένα σημείο και μετά απέτρεψαν παίχτες από το να στοιχηματίζουν. Και η δεύτερη ήταν η ακύρωση αρκετών ιπποδρομιών (οι οποίες ευθύνονται για ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της Paddy Power BetFair), εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε και την ανακοίνωση για τα οικονομικά αποτελέσμα της Paddy Power BetFair για το έτος 2017.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.