Ενίσχυσε τα έσοδά της στην Washington η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill δραστηριοποιείται εδώ και περίπου ένα εξάμηνο στην Πολιτεία της Washington και έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση του μεγαλύτερου ποσοστού των παιχτών και στην συγκεκριμένη Πολιτεία, κάτι που είναι φανερό και από τις οικονομικές επιδόσεις της. Ιδιαίτερα τον Νοέμβριο του 2020, η William Hill κατάφερε να αυξήσει για μια ακόμη φορά τα έσοδά της και να βρεθεί στην κορυφή των εταιρειών στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, η William Hill είδε τα έσοδά της να αυξάνονται τον Νοέμβριο, παρά το γεγονός ότι ο τζίρος της μειώθηκε. Η αύξηση των εσόδων την έφερε στην πρώτη θέση της αγοράς νόμιμου στοιχήματος της Washington, μπροστά από τη μόνη ανταγωνίστριά της: το app Gambet της DC Lottery.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της William Hill στην Washington

Η William Hill είναι μία από τις δύο μόλις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Washington και η μόνη που δραστηριοποιείται στο επίγειο στοίχημα – ανταγωνίστριά της είναι η Gambet, η οποία προσφέρει μόνο online και mobile στοίχημα. Η William Hill λειτουργεί στην Capital One Arena, η οποία αποτελεί έδρα των Washington Capitals (NHL) και Washington Wizards (NBA).

Κατά το Νοέμβριο του 2020, η William Hill κατάφερε να εξασφαλίσει αυξημένα έσοδα, παρά το γεγονός ότι ο τζίρος της από τα στοιχήματα σημείωσε μείωση. Συγκεκριμένα, ο τζίρος μειώθηκε κατά 4,6%, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2020, καθώς δεν ξεπέρασε τα 13,7 εκατομμύρια δολάρια. Μείωση, όμως, σημείωσαν και τα κέρδη όσων στοιχημάτισαν στην William Hill (στα 11 εκατομμύρια δολάρια), με αποτέλεσμα τα έσοδα της εταιρείας να αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, τέλος, ο τζίρος της William Hill στην αγορά της Washington έχει αγγίξει τα 49,4 εκατομμύρια δολάρια, από τον Ιούλιο του 2020, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται νόμιμα, ενώ τα έσοδά της έχουν αγγίξει τα 8,2 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, η William Hill έχει αναγκαστεί να πληρώσει φόρους άνω των 817.000 ευρώ στις αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.