Αύξηση κερδών ανακοίνωσε η Unibet

Τα οικονομικά αποτελέσματα για το διάστημα των 12 μηνών του 2015 είναι άκρως θετικά, καθώς η εταιρία του online στοιχήματος εξασφάλισε αυξημένα κέρδη από τις ιστοσελίδες που διατηρεί. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν, μάλιστα, πως η αύξηση των κερδών τους οφείλεται στην ανάπτυξη της εταιρείας (μέσω και μιας σειράς εξαγορών) και στην εκμετάλλευση της ανάπτυξης αυτής. Θυμίζουμε πως ανάμεσα στις εξαγορές που πραγματοποίησε η Unibet ξεχωρίζει αυτή της μέχρι πρότινος ανταγωνίστριας Stan James.

 

Αναλυτικότερα, η Unibet δήλωσε πως τα μεικτά κέρδη της αυξήθηκαν στα 453,9 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 397,3 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε μέσα στο 2014. Ένας από τους λόγους, μάλιστα, για την αύξηση των κερδών της εταιρείας, είναι και η εντυπωσιακή αύξηση των πελατών της. Αναλυτικότερα, μέσα στο 2015, τα μέλη της Unibet αυξήθηκαν από 570.360 σε 921.150 – από αυτά, μόλις τα 15.208 ήταν μέλη των ιστοσελίδων που απέκτησε η εταιρεία.

 

Από την άλλη, όμως, η Unibet ανακοίνωσε πως τα καθαρά κέρδη της παρουσιάζουν πτώση, καθώς δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 71 εκατομμύρια ευρώ – το 2014, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας άγγιζαν τα 119 εκατομμύρια ευρώ.

H Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων της Ευρώπης και έχει βραβευτεί 3 φορές ως η καλύτερη της χρονιάς.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.