Αυξήθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred είχε προβλέψει πριν μερικές εβδομάδες ότι τα οικονομικά στοιχεία που θα ανακοινώσει για το πρώτο εξάμηνο του 2020 θα είναι ιδιαίτερα θετικά, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε και αυτή σημαντικό πλήγμα από την πανδημία και το lockdown που ίσχυσε σε πολλές από τις αγορές που δραστηριοποιείται. Τα οικονομικά στοιχεία του πρώτου εξαμήνου ανακοινώθηκαν πριν μερικές ημέρες και επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις, αφού τα έσοδα της Kindred πραγματοποίησαν αύξηση σε σχέση με τα αντίστοιχα του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας στοιχήματος, η αύξηση των εσόδων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις εξαιρετικές επιδόσεις της σε έναν μεγάλο αριθμό αγορών, αλλά και στις προσπάθειές της να διαφοροποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα προϊόντα της, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι παίχτες τυχερών παιχνιδιών.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred για το πρώτο εξάμηνο

Η Kindred ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020 αυξήθηκαν κατά 7,6%, αφού άγγιξαν τα 531,9 εκατομμύρια ευρώ. Η σημαντικότερη συνεισφορά ήταν αυτή του online καζίνο, αλλά και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών αυτού του τύπου (poker, bingo και άλλα), τα οποία κατάφεραν να αυξήσουν τα έσοδά τους κατά 25,3% σε σχέση με πέρσι! Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια αυτά απέφεραν έσοδα ύψους 326 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι κατά την περίοδο του lockdown τα συγκεκριμένα ήταν τα μόνα διαθέσιμα παιχνίδια σε πολλές αγορές.

Το lockdown, από την άλλη, επηρέασε αρνητικά τον τομέα του στοιχήματος στην Kindred. Τα έσοδά της στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξεπέρασαν τα 210 εκατομμύρια ευρώ και σημείωσαν πτώση 11,8% σε σχέση με πέρσι. Ο λόγος είναι, φυσικά, ότι κατά ένα μεγάλο διάστημα του πρώτου τριμήνου, οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις είχαν ακυρωθεί η αναβληθεί. Σύμφωνα με την Kindred, πάντως, μόλις ξεκίνησαν να επιστρέφουν οι κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, τα έσοδα του στοιχήματος παρουσίασαν κατακόρυφη αύξηση.

Όσο για τις πιο επικερδείς για την Kindred αγορές, στην πρώτη θέση βρέθηκε αυτή της Δυτικής Ευρώπης, με έσοδα 325 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση αυτή των Σκανδιναβικών χωρών, με έσοδα 140 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred για το πρώτο τρίμηνο του 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.