24ωρη εξυπηρέτηση πελατών από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών στοιχηματισμού στα μέλη της, αλλά φροντίζει παράλληλα και να τα στηρίζει αποτελεσματικά, κάθε φορά που έχουν κάποια απορία ή πρόβλημα. Κάθε παίχτης, άλλωστε, μπορεί να επικοινωνεί με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Novibet και να μιλά με κάποιον κατάλληλα εκπαιδευμένο εκπρόσωπο, προκειμένου να λύσει οτιδήποτε μπορεί να μπει ανάμεσα σε αυτόν και τα στοιχήματά του.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Novibet, μάλιστα, λειτουργεί πλέον ολόκληρο το 24ωρο και μπορεί να δεχθεί απορίες ή να λύσει προβλήματα άμεσα και χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ημέρα του χρόνου και κάθε ώρα της ημέρας, οι παίχτες μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους και να λύνουν τις απορίες και τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν.

 

Εξυπηρέτηση 24/7 με δύο διαφορετικούς τρόπους

Οι παίχτες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Novibet μπορούν να το κάνουν ολόκληρο το 24ωρο και οποιαδήποτε ημέρα (καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες) και να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο που θα τους βοηθήσει. Η επικοινωνία, μάλιστα, μπορεί να πραγματοποιηθεί στα ελληνικά, με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Ο πρώτος και πιο άμεσος είναι αυτός του live chat. Κάνοντας κλικ στο κουμπί της επικοινωνίας, οι παίχτες θα ανοίξουν ένα νέο παράθυρο στον υπολογιστή ή στο κινητό τους, στο οποίο μπορούν να πληκτρολογήσουν την απορία ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ένας εκπρόσωπος θα τους απαντήσει άμεσα, ενώ η συζήτηση θα συνεχίσει να πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο, έως ότου λυθεί κάθε πρόβλημα.

Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω e-mail. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να στείλουν το μήνυμά τους μέσω της ειδικής φόρμας και να περιμένουν την απάντηση στο inbox τους, με ελάχιστες καθυστερήσεις.

Φυσικά, το σημαντικότερο και στους δύο τρόπους επικοινωνίας είναι ότι παραμένουν ενεργοί ολόκληρο το 24ωρο και μπορούν να λύσουν προβλήματα και απορίες ανά πάσα στιγμή.

 21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.