Ξανανοίγουν οι ιστοσελίδες online στοιχήματος στις Φιλιππίνες

Η PAGCOR, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή των Φιλιππίνων, ενημέρωσε τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών πως μπορούν να ξανανοίξουν και να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, μετά την απόφαση για το κλείσιμό τους, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι νόμιμες ιστοσελίδες στις Φιλιππίνες παρέμειναν κλειστές από τις 18 Μαρτίου, καθώς οι αρμόδιοι ήθελαν να προστατέψουν τους εργαζόμενους, αλλά και τους παίχτες, που θα παρέμεναν σπίτι τους με ελάχιστες εναλλακτικές διασκέδασης.

Οι αρμόδιοι δεν έχουν καταργήσει πλήρως τα περιοριστικά μέτρα στις Φιλιππίνες, αλλά η PAGCOR αποφάσισε την επαναλειτουργία των στοιχηματικών ιστοσελίδων, προκειμένου να ενισχυθούν τα κρατικά έσοδα, τα οποία έχουν δεχθεί σοβαρότατο πλήγμα τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Η επιστροφή των στοιχηματικών ιστοσελίδων των Φιλιππίνων στην κανονικότητα

Σύμφωνα με την απόφαση της PAGCOR, οι νόμιμες ιστοσελίδες που προσφέρουν στοίχημα και τυχερά παιχνίδια στις Φιλιππίνες μπορούν να ξεκινήσουν ξανά να λειτουργούν κανονικά. Ωστόσο, για να μπορέσουν να επανέλθουν, θα πρέπει πρώτα να καλύψουν οποιαδήποτε υποχρέωσή τους προς το Δημόσιο – φόρους, χρήματα για τις άδειες, πρόστιμα κτλ.. Οι εταιρείες που θα καλύψουν κάθε οικονομική υποχρέωση θα λάβουν το πράσινο φως για να επιστρέψουν στην αγορά και να συνεχίσουν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επανέναρξη λειτουργίας κάθε ιστοσελίδας, τέλος, θα είναι και η λήψη μέτρων για την προστασία των υπαλλήλων τους. Στα γραφεία των ιστοσελίδων στοιχήματος θα πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και να παρέχεται ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός. Επιπλέον, θα πρέπει να εργάζεται εκ περιτροπής μόνο το 30% του προσωπικού ανά δεδομένη στιγμή, ενώ η μεταφορά των εργαζομένων προς και από τα γραφεία θα πρέπει να γίνεται με μισθωμένα πούλμαν. Τέλος, οι υπάλληλοι θα πρέπει να θερμομετρούνται στην είσοδο των γραφείων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.