Επιτυχημένη η δράση των κυπριακών Αρχών κατά του παράνομου τζόγου

Η Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων της Κύπρου προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε ένα συμβολικό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας τις διαδικασίες καταστροφής παράνομων μηχανημάτων και εξοπλισμού. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν ένα πλήθος μηχανημάτων και εξοπλισμού γενικότερα και το κατέστρεψαν δημόσια, θέλοντας να τονίσουν την επιτυχία τους κατά του παράνομου τζόγου.

Ο εξοπλισμός που καταστράφηκε συγκεντρώθηκε μετά από μια σειρά ερευνών και εφόδων σε καταστήματα και εγκαταστάσεις που διεξήγαγαν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Επρόκειτο για κατασχεμένα μιας ολόκληρης χρονιάς, τα οποία καταστράφηκαν από τους αρμόδιους.

 

Καταστροφή του παράνομου εξοπλισμού

Ο παράνομος εξοπλισμός που κατάσχεσαν οι αρμόδιες Αρχές τους τελευταίους μήνες αποτελούνταν από μηχανήματα, υπολογιστές, τροχούς της ρουλέτας και τραπέζια του μπλακτζάκ, συνολικής αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ. Τα περισσότερα ευρήματα προέρχονται, μάλιστα, από εφόδους που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία χρονιά στα χωριά Τραχώνι και Ύψωνας της Λεμεσού.

Ο διοικητής της Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων της Κύπρου, Nigel Avron, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η δημόσια καταστροφή του παράνομου εξοπλισμού χρησιμεύει παράλληλα και ως μια προειδοποίηση για όσους εμπλέκονται σε δραστηριότητες παράνομου τζόγου και τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή οποιαδήποτε σχέση με τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Έχουμε ένα μεγάλο υπόστεγο, γεμάτο με εξοπλισμό που έχουμε κατασχέσει τον τελευταίο χρόνο και, όσον αφορά στην αξία του, αυτός ξεπερνά τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ένα πλήρες τραπέζι της ρουλέτας κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ και έχουμε κατασχέσει πολλά τέτοια. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι, όταν κλείνουμε ένα παράνομο καζίνο, το οικονομικό κόστος για τους παραβάτες είναι τεράστιο”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.