Τους περιορισμούς στους νόμιμους τύπους στοιχημάτων υπενθυμίζει η Spelinspektionen

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας αναγκάστηκε να υπενθυμίσει σε όλες τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος τους περιορισμούς που ισχύουν σε συγκεκριμένους τύπους στοιχημάτων, μετά από δύο παραβάσεις που εντόπισε στον συγκεκριμένο τομέα. Με επιστολή της προς όλες τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος, η Spelinspektionen υπενθυμίζει ότι δεν είναι όλοι οι τύποι online στοιχήματος νόμιμοι στη Σουηδία και πως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Υπενθυμίζουμε πως στη Σουηδία, αν και το online στοίχημα είναι νόμιμο, ισχύουν κάποιοι περιορισμοί, που απαγορεύουν συγκεκριμένους τύπους στοιχημάτων και τον στοιχηματισμό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Δύο πρόσφατα περιστατικά παραβίασης αυτών των περιορισμών ανάγκασαν την Spelinspektionen να υπενθυμίσει τις σχετικές απαγορεύσεις στις νόμιμες ιστοσελίδες.

 

Η επιστολή της Spelinspektionen στις νόμιμες ιστοσελίδες

Σύμφωνα με την επιστολή που απέστειλε η Spelinspektionen στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, υπήρξαν δύο περιστατικά, κατά το οποία παραβιάστηκαν οι απαγορεύσεις που ισχύουν στο στοίχημα. Το πρώτο αφορούσε στην κρατική ATG, η οποία πρόσφερε στοιχήματα σε μια ιπποδρομία, στην οποία συμμετείχε και ένας ανήλικος αναβάτης. Η συγκεκριμένη πρακτική είναι παράνομη, καθώς ο νόμος ορίζει ότι δεν επιτρέπονται στοιχήματα σε αθλητές που δεν ξεπερνούν το κατώτατο όριο στοιχηματισμού (18 έτη).

Το δεύτερο περιστατικό αφορούσε στην ιστοσελίδα στοιχήματος Coolbet, η οποία προσέφερε προσωρινά στοιχήματα στον αριθμό των φάουλ και των αριθμό καρτών ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι εν λόγω αγορές είναι απαγορευμένες στη σουηδική αγορά. Και στις δύο περιπτώσεις, τα λάθη διορθώθηκαν άμεσα και η Spelinspektionen αποφάσισε να μην προχωρήσει σε τιμωρία των δύο ιστοσελίδων.

Οι υπεύθυνοι, όμως, τόνισαν ότι θα είναι πιο αυστηροί στο μέλλον και, μέσω της επιστολής, υπενθύμισαν σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες ότι κάποια στοιχήματα είναι απαγορευμένα στη Σουηδική αγορά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.