Γραμμή βοήθειας ατόμων εθισμένων στο τζόγο ετοιμάζει η Ολλανδία

Η Ολλανδία ετοιμάζεται να απελευθερώσει την αγορά στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών και οι αρμόδιοι εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για τη νέα αγορά. Ανάμεσα στις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζονται, βρίσκεται και μια εθνική γραμμή βοήθειας ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Η συγκεκριμένη γραμμή θα δίνει στους ειδικούς την ευκαιρία να βοηθούν άτομα που το έχουν ανάγκη και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία έναρξης του διαγωνισμού, προκειμένου να παραχωρηθεί το έργο σε μία ενδιαφερόμενη εταιρεία.

 

Ο ρόλος της γραμμής βοήθειας στη νέα ολλανδική αγορά

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανακοινώθηκε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και σκοπός της είναι να βοηθήσει όσα άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, καθώς και τις οικογένειές τους. Οι παίχτες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, ή οι κοντινοί τους άνθρωποι, θα μπορούν να επικοινωνούν μέσω της σχετικής ιστοσελίδας, live chat, e-mail ή τηλεφώνου και να μιλούν με κάποιον ειδικό, ο οποίος θα αξιολογεί το πρόβλημα και θα τους συμβουλεύει.

Όπως προαναφέραμε, η νέα αυτή πρωτοβουλία βρίσκεται στο στάδιο διενέργειας του διαγωνισμού, προκειμένου να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει το έργο της δημιουργίας της γραμμής και της ιστοσελίδας. Σκοπός των αρμοδίων είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία να είναι διαθέσιμη στους Ολλανδούς την 1η Απριλίου του 2021, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας (το οποίο είναι προγραμματισμένο, εκτός απροόπτου, για την 1η Ιουλίου του 2021).

Η νέα υπηρεσία, τέλος, θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της KSA, της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη δεχθεί εφτά εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από εταιρείες που θέλουν να αναλάβουν το έργο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.