Έβδομο συνεχόμενο ρεκόρ στα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania

Η αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania βρίσκεται στον έβδομο συνεχόμενο μήνα, κατά τον οποίο καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όσον αφορά στα έσοδά της. O Ιανουάριος του 2021 ήταν ο πιο επιτυχημένος μήνας μέχρι σήμερα για την αγορά online τυχερών παιχνιδιών, αφού κατάφερε, όχι μόνο να πενταπλασιάσει σχεδόν τα έσοδά της, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020, αλλά και να ξεπεράσει με ευκολία το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε τεθεί τον Δεκέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αγοράς, τα online φρουτάκια ήταν το παιχνίδι με τα περισσότερα έσοδα κατά τον Ιανουάριο, ενώ ακολούθησε το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου.

 

Το νέο ρεκόρ της αγοράς της Pennsylvania

Τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania άγγιξαν τα 80,4 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Ιανουάριο, σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ (τα 71,6 εκατομμύρια δολάρια του Δεκεμβρίου) ξεπεράστηκε εύκολα, ενώ η αύξηση των εσόδων, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020, άγγιξε το 476,1%!

Τα περισσότερα έσοδα της αγοράς προήλθαν από τα online φρουτάκια, τα οποία απέφεραν 51 εκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση της λίστας βρέθηκε το online στοίχημα, το οποίο απέφερε 29,9 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, ακολούθησαν τα επιτραπέζια παιχνίδια, με έσοδα 26,7 εκατομμυρίων, και το online πόκερ, με έσοδα 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η επιτυχία του στοιχήματος, πάντως, δεν περιορίστηκε στον online τομέα. Online και επίγειο στοίχημα απέφεραν συνολικά έσοδα ύψους 34 εκατομμυρίων δολαρίων, 48,7% περισσότερα από τα αντίστοιχα του Ιανουαρίου του 2020, αλλά ελαφρώς χαμηλότερα από τα αντίστοιχα του Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το στοίχημα σημείωσε ρεκόρ στον τζίρο, με 615,3 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.