Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του New Jersey τον Ιούνιο

Τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του New Jersey αυξήθηκαν μέσα στον Ιούνιο, καθώς μετά από το lockdown, πολλοί παίχτες επέστρεψαν στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Άλλωστε, μέσα στον Ιούνιο επέστρεψαν και οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν περισσότερες επιλογές και να τοποθετούν περισσότερα στοιχήματα.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του New Jersey κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 12,6 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 30,3% σε σχέση με τον περσινό Ιούνιο, αλλά και για αύξηση της τάξης του 27,7% σε σχέση με τον Μάιο του 2020.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος του New Jersey

Τα έσοδα της αγοράς παρουσιάζονται αυξημένα για τον Ιούνιο, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με τον τζίρο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο τζίρος του online στοιχήματος μειώθηκε κατά 27% σε σχέση με αυτόν του περσινού Ιουνίου. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η μείωση του τζίρου στο επίγειο στοίχημα, αφού τα πρακτορεία παρέμειναν κλειστά για όλον τον Ιούνιο. Η μείωση άγγιξε το 40%, σε σχέση με τον περσινό Ιούνιο. Ωστόσο, ο τζίρος του Ιουνίου ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του Μαΐου, αφού αυξήθηκε κατά 40,1%.

Όσο για τις αθλητικές διοργανώσεις που συνεισέφεραν περισσότερο στον στοιχηματικό τζίρο του New Jersey, αυτές δεν είναι άλλες από το NBA και το MLB, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να επιστρέψουν έως τα τέλη Ιουλίου. Αρκετά δημοφιλή, όμως, αποδεικνύονται και τα eSports, τα οποία εξασφάλισαν τζίρο 585 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στον Ιούνιο, σημειώνοντας αύξηση 12,7% σε σχέση με τον περσινό Ιούνιο.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Ιουλίου, τέλος, αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερα. Άλλωστε, από τις 2 Ιουλίου έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν κανονικά και τα επίγεια καζίνο, τα οποία φιλοξενούν τη συντριπτική πλειοψηφία των πρακτορείων του επίγειου στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.