Μειωμένα τα έσοδα της αγοράς online στοιχήματος του New Jersey τον Απρίλιο

Η αγορά online στοιχήματος του New Jersey δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη αύξηση των εσόδων της μέσα στον Απρίλιο (όπως έκανε τον Μάρτιο), αφού η απουσία κάποιας διοργάνωσης, όπως το March Madness του κολεγιακού μπάσκετ, είχε ως αποτέλεσμα οι επιδόσεις της αγοράς να μειωθούν και στον τομέα των εσόδων και στον τομέα του τζίρου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν μειωμένα τα συνολικά έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του New Jersey (επίγεια και online), με τα επίγεια να διατηρούν πάντως το μεγαλύτερο κομμάτι εσόδων της αγοράς.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς κατά τον Απρίλιο

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, η αγορά τυχερών παιχνιδιών του New Jersey εξασφάλισε έσοδα της τάξης των 265,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν και πρόκειται για αύξηση, σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο, τα έσοδα αυτά είναι σαφώς μειωμένα από τα αντίστοιχα του Μαρτίου του 2019. Συγκεκριμένα, τον περσινό Απρίλιο, η αγορά εξασφάλισε έσοδα της τάξης των 214,4 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ τον προηγούμενο μήνα είχε εξασφαλίσει έσοδα 294 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα επίγεια καζίνο του New Jersey ήταν και αυτά που εξασφάλισαν τη συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων. Τα 207,6 εκατομμύρια ευρώ του φετινού Απριλίου δείχνουν αύξηση 8,4%, σε σχέση με τον περσινό, με τα φρουτάκια να παρουσιάζουν αύξηση 6,1% και τα επιτραπέζια παιχνίδια αύξηση 14,3%.

Από την άλλη, τα έσοδα των online τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 58,9% σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο (όταν δεν είχε νομιμοποιηθεί ακόμη το online στοίχημα) και άγγιξαν τα 36,6 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, σε σχέση με τα έσοδα ρεκόρ του Μαρτίου (39,1 εκατομμύρια δολάρια), οι επιδόσεις του Απριλίου είναι σίγουρα απογοητευτικές.

Όσο για τις εταιρείες στοιχήματος που εξασφάλισαν τα μεγαλύτερα μερίδια της αγοράς, αυτές είναι τρεις: η Paddy Power BetFair, που συνεργάζεται με το Meadowlands, η DraftKings που συνεργάζεται με το Resorts Digital, και η William Hill, που συνεργάζεται με το Monmouth Park.

Ο συνολικός τζίρος της αγοράς του New Jersey μέσα στο 2019, τέλος, άγγιξε τα 1,03 δις δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση ύψους 27,3%, σε σχέση με τον αντίστοιχο τζίρο του 2018.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα του New Jersey για το 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.