Αύξηση 7% στα έσοδα της Betsson

H Betsson ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2014, τα οποία εμφανίζονται αυξημένα , σε σύγκριση με αυτά του αντίστοιχου περσινού διαστήματος. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε αύξηση 7%, με τα μεικτά της έσοδα να ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια ευρώ.

 

Μεγάλο ρόλο στην αύξηση των εσόδων έπαιξαν οι επιδόσεις των δύο βασικών ιστοσελίδων της εταιρείας: αυτής του στοιχήματος και αυτής του καζίνο. Και οι δύο ιστοσελίδες παρουσίασαν αύξηση εσόδων κατά 12%, βοηθώντας την Betsson να αυξήσει και το μέρισμα αγοράς που διαθέτει. Επιπλέον, και οι mobile πλατφόρμες της εταιρείας παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 15%.

 

H Betsson όπως και άλλες πολλές εταιρίες στοιχημάτων είναι αδειοδοτημένη από τις μαλτέζικες αρχές.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.