Μειωμένα τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Indiana

Η αγορά στοιχήματος της Indiana έκλεισε έναν ακόμα επιτυχημένο μήνα τον Μάιο, αλλά τα έσοδα που εξασφάλισαν οι νόμιμες εταιρείες της Πολιτείας ήταν μειωμένα, σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι το γεγονός ότι τα έσοδα μειώθηκαν, παρά το γεγονός ότι σημειώθηκε αύξηση του τζίρου.

Παράλληλα, οι επιδόσεις της αγοράς ήταν πολύ καλύτερες, σε σχέση με τον Μάιο του 2020, κάτι που όμως δεν έχει μεγάλη βαρύτητα, δεδομένου ότι ο περσινός Μάιος ήταν γεμάτος από τα προβλήματα που είχε προκαλέσει το πρώτο lockdown για την πανδημία.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς της Indiana

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιες Αρχές, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Indiana δεν ξεπέρασαν τα 18,9 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Μάιο. Πρόκειται για μείωση κατά 7,6%, σε σχέση με τον Απρίλιο του 2021, μείωση που μπορεί να εξηγηθεί και χάρη στη μείωση των αθλητικών γεγονότων που ήταν διαθέσιμα για στοιχηματισμό. Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο τζίρος της αγοράς ακολούθησε αντίστροφη πορεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο τζίρος άγγιξε τα 254,4 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 7,6%, σε σχέση με τον αντίστοιχο του Απριλίου.

Από την άλλη, αν συγκρίνουμε τα οικονομικά στοιχεία του Μαΐου του 2021 με τα αντίστοιχα του Μαΐου του 2020, οι διαφορές είναι τεράστιες. Η αύξηση στα έσοδα αγγίζει το 490,6%, κάτι που δικαιολογείται από το γεγονός ότι τέτοια εποχή πέρσι ίσχυαν, όχι μόνο πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα, αλλά και μια σειρά από προσωρινές διακοπές στα αθλητικά γεγονότα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αγώνες για στοιχηματισμό. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η αύξηση του τζίρου, η οποία άγγιξε το 587,6%.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα, αυτό ήταν το μπάσκετ, το οποίο εξασφάλισε τζίρο 82,4 εκατομμυρίων δολάρια. Οι παίχτες από την Indiana στοιχημάτισαν επίσης 50 εκατομμύρια δολάρια στο μπέιζμπολ, 1,4 εκατομμύρια στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και 62 εκατομμύρια σε παρολί.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.