Στοιχηματισμός σε εικονικά αθλήματα στη Novibet

Η  Novibet επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει στα μέλη της που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, προσθέτοντας τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε εικονικά αθλήματα. Χάρη σε αυτή τη νέα προσθήκη, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε δεκάδες εικονικούς αγώνες καθημερινά, ακόμη κι όταν στην πραγματικότητα δεν διεξάγεται κάποια σημαντική διοργάνωση.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet πρόσθεσε τον τομέα "Εικονικά Αθλήματα" στην ιστοσελίδα της. Σε αυτό το νέο τομέα είναι διαθέσιμα (προς το παρόν, τουλάχιστον) δύο αθλήματα: το ποδόσφαιρο και το τένις. Και οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αυτά έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες αγώνες καθημερινά και εκατοντάδες στοιχηματικές αγορές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Στο ποδόσφαιρο, για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στην εικονική ευρωπαϊκή λίγκα της Novibet, στην οποία συμμετέχουν ισπανικές, αγγλικές, ιταλικές, γερμανικές και άλλες ομάδες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προβάλλονται δεκάδες εικονικοί αγώνες, στους οποίους οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν, σε αγορές όπως αυτές του 1Χ2, του over/under, του χάντικαπ, του σκορ ημιχρόνου και του ακριβούς σκορ.

 

Αντίστοιχα, στο τένις μπορούν να στοιχηματίσουν στα τουρνουά που διεξάγονται και ολοκληρώνονται καθημερινά στην ιστοσελίδα των εικονικών αθλημάτων. Στα τουρνουά αυτά έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κάθε αγώνα, σε αγορές όπως αυτές του νικητή αγώνα, του ακριβούς σκορ, των games του αγώνα, του over/under και σε άλλες.

 

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τους εικονικούς αγώνες και να απολαύσουν το θέαμα που προσφέρουν τα εξαιρετικά γραφικά που προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων της Novibet. Και μπορεί οι συγκεκριμένοι αγώνες να μην είναι πραγματικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι παίχτες είναι αναγκασμένοι να στραφούν αποκλειστικά στην τύχη τους, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη. Τα αποτελέσματα κάθε αγώνα βασίζονται μεν στη γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG), αλλά λαμβάνουν υπόψη τους πραγματικά στατιστικά στοιχεία.

Μια καινούρια υπηρεσία που προσφέρει η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.