Στοίχημα και σε εικονικά αθλήματα από τη Betfair

Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν συνήθως οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της BetFair μόλις αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο! Η BetFair, η οποία ήδη διατηρεί ένα online ανταλλακτήριο στοιχημάτων και μια ιστοσελίδα του στοιχήματος, λάνσαρε μια νέα ιστοσελίδα, στην οποία διεξάγονται εικονικά αθλήματα.

 

Τα αθλήματα αυτά επιτρέπουν στους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα στους αγώνες της επιλογής τους, ακόμη κι όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας είναι άδειο. Και, μπορεί οι αγώνες να είναι εικονικοί και όχι πραγματικοί, αλλά τα κέρδη που εξασφαλίζουν όσοι προβλέπουν σωστά είναι σίγουρα πραγματικά!

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τα στατιστικά στοιχεία που συνοδεύουν κάθε άθλημα. Οι παίχτες μπορούν να τα συμβουλεύονται και να χρησιμοποιούν τις ικανότητες στοιχηματισμού που διαθέτουν, χωρίς να αναγκάζονται να βασιστούν αποκλειστικά στην τύχη τους. Και, μπορεί οι ζωντανές μεταδόσεις που παρουσιάζονται σε κάθε άθλημα να μην είναι πραγματικές, αλλά χάρη στα μοναδικά τρισδιάστατα γραφικά και στην ποιότητα του βίντεο, δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν.

 

Στη νέα ιστοσελίδα της BetFair, λοιπόν, διεξάγονται εικονικοί αγώνες σε συνολικά εφτά αθλήματα: ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, δύο διαφορετικούς αγώνες μηχανοκίνητων, τένις και ποδηλασία. Σε κάθε άθλημα, μάλιστα, ξεκινά ένας νέος αγώνας κάθε τέσσερα λεπτά, με αποτέλεσμα οι επιλογές να είναι δεκάδες καθημερινά.

 

Σε κάθε άθλημα οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε κάποιες από τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές. Στο ποδόσφαιρο, για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, στο over/under, στο ακριβές σκορ, στη διπλή ευκαιρία και στον συνολικό αριθμό γκολ. Στις ιπποδρομίες, από την άλλη, έχουν στη διάθεσή τους το γκανιάν, το each way, το forecast και το tricast. Και στο τένις, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή, στο σύνολο πόντων και στο ακριβές σκορ.

Η BetFair ιδρύθηκε το 1999 και θεωρείται από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.