Ανοίγουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία της Ιρλανδίας

Μετά από το υποχρεωτικό κλείσιμο των έξι εβδομάδων, εξαιτίας του lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τα πρακτορεία στοιχήματος της Ιρλανδίας θα ανοίξουν ξανά στις 2 Δεκεμβρίου. Όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι ανυπομονούν να επιστρέψουν στην ενεργή δράση, ώστε να προσπαθήσουν να εξισορροπήσουν τις οικονομικές απώλειες των τελευταίων εβδομάδων.

Οι απώλειες για τα στοιχηματικά πρακτορεία, άλλωστε, ήταν μεγάλες τις τελευταίες εβδομάδες. Οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά από τις 21 Οκτωβρίου, ενώ προηγουμένων είχαν επενδύσει μεγάλα ποσά στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.

 

Η επιστροφή των στοιχηματικών πρακτορείων

Από τις 2 Δεκεμβρίου, η Ιρλανδία θα επιστρέψει στο σύστημα των πέντε ζωνών, ανάλογα με τα κρούσματα της πανδημίας που θα σημειώνονται ανά περιοχή. Τα στοιχηματικά πρακτορεία θα ανοίξουν σε όλες τις περιοχές που βρίσκονται στη ζώνη 3 ή σε χαμηλότερη και οι παίχτες θα μπορούν ξανά να τα επισκεφτούν, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Πρόκειται για 799 στοιχηματικά πρακτορεία που αναγκάστηκαν να παραμείνουν κλειστά για έξι εβδομάδες, εξαιτίας του lockdown που επέβαλε η ιρλανδική κυβέρνηση. Όταν το κλείσιμό τους ανακοινώθηκε (πριν καν ισχύσει το καθολικό lockdown), οι υπεύθυνοι δήλωσαν ιδιαίτερα απογοητευμένοι, αφού είχαν ήδη επενδύσει πολλά χρήματα στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους παίχτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα πρακτορεία της Boylesports, τα οποία χρειάστηκαν επενδύσεις άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, μόνο και μόνο για να αναγκαστούν τελικά να κλείσουν.

Οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών πρακτορείων, πάντως, ανακοίνωσαν με ικανοποίηση ότι θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους στις 2 Δεκεμβρίου. Η πρόεδρος της Irish Bookmakers Association, Sharon Byrne, μάλιστα, διαβεβαίωσε τους πελάτες ότι τα στοιχηματικά πρακτορεία της χώρας πληρούν στον μέγιστο βαθμό τα μέτρα προστασίας που θα εμποδίσουν την περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.