Αυξημένα έσοδα για τη Bet365

Η περίοδος 2015/2016 αποδεικνύεται εξαιρετικά επικερδής για την Bet365, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν πως τα μεικτά κέρδη τους άγγιξαν τα 520 εκατομμύρια ευρώ, κατά το οικονομικό έτος που διανύουμε.

 

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Bet365, η οποία ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα μόνο μία φορά το χρόνο, αφού δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, ανακοίνωσε επίσης αύξηση των εσόδων της. Αναλυτικότερα, τα συνολικά μεικτά έσοδα άγγιξαν τα 1,9 δις ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 5%, ενώ τα κέρδη παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 10%. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η συνολική αξία των στοιχημάτων που δέχθηκε η Bet365 τον τελευταίο χρόνο αγγίζει τα 43 δις ευρώ.

 

Παράλληλα, η Bet365 κατόρθωσε να αυξήσει τα έσοδά της από το στοίχημα κατά 6%, με τα live στοιχήματα (αυτά που τοποθετούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα) να αποτελούν το 72% επί του συνόλου. Πέρσι, μάλιστα, το ποσοστό αυτό ήταν υψηλότερο, κατά 3%. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα, τέλος, η βάση των πελατών της αυξήθηκε κατά 11%, φτάνοντας στα 23,1 εκατομμύρια ενεργούς παίχτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.