Μειώθηκαν τα έσοδα της εταιρείας στοιχημάτων Bet365 κατά το 2020

Το 2020 ήταν μια κακή χρονιά για την εταιρεία στοιχημάτων Bet365, καθώς η πανδημία προκάλεσε αρκετά προβλήματα στις επιχειρήσεις της σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα περιοριστικά μέτρα και τα lockdown την ανάγκασαν να κλείσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα τα πρακτορεία στοιχήματος που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού, ενώ και η άνοδος του online στοιχήματος σε άλλες αγορές της ευνόησε και σε άλλες την αδίκησε.

Αποτέλεσμα των προβλημάτων που έφερε το 2020 ήταν η μείωση των εσόδων της Bet365. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος ανακοίνωσαν τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς και άτυπος πρωταγωνιστής στις ανακοινώσεις ήταν, φυσικά, η πανδημία.

 

Μειωμένα έσοδα για τη Bet365

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, τα έσοδα της Bet365 κατά το οικονομικό έτος του 2020 μειώθηκαν κατά 8,2%. Tα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας δεν ξεπέρασαν τα 3,3 δις ευρώ. Τα μειωμένα έσοδα σημειώθηκαν σε όλους τους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται η Bet365, δηλαδή στο επίγειο και στο online στοίχημα, στα online τυχερά παιχνίδια και στο online πόκερ.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας έδωσαν μεγάλη έμφαση στον τομέα του στοιχήματος, ο οποίος αποτελεί και τη μεγαλύτερη πηγή εσόδων της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν, ο τομέας του επίγειου και του online στοιχήματος σημείωσε μειωμένο τζίρο κατά 8%, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός ενεργών πελατών αυξήθηκε κατά 4%. Όσον αφορά στα έσοδα του τομέα, από την άλλη, το 75% προήλθε από το live στοίχημα. Η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων της Bet365 από το στοίχημα, πάντως, προήλθε από το mobile στοίχημα, παρόλο που τα έσοδά του μειώθηκαν κατά 7%.  

Η επικερδέστερη αγορά για την Bet365, ήταν για μια ακόμα χρονιά το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο ευθύνεται για περίπου 820 εκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά έσοδα.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Bet365 για το 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.