Αυξημένα έσοδα προβλέπει για το 2020 η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια των Unibet, 32Red και άλλων στοιχηματικών ιστοσελίδων, ανακοίνωσε τις προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020 και, όπως φαίνεται, η μείωση των εσόδων στον επίγειο τομέα δεν την επηρέασε στο παραμικρό, χάρη στην τεράστια αύξηση στον online τομέα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν ουσιαστικά τα μη επιβεβαιωμένα αποτελέσματα του 2020 και, όπως φαίνεται, τα έσοδα έχουν αυξηθεί αρκετά, σε σχέση με το 2019.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό, έπαιξε, φυσικά, η αύξηση της δημοτικότητας των online τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία που έπληξαν ολόκληρο τον επίγειο τομέα. Η Kindred, άλλωστε, βασίζεται περισσότερο στον online τομέα παρά στον επίγειο.

 

Οι προβλέψεις της Kindred για τα έσοδα του 2020

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση της Kindred, το τέταρτο τρίμηνο του 2020 ήταν το καλύτερο στην ιστορία της. Η μεγάλη αύξηση των εσόδων στον online τομέα ξεκίνησε από το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς και απογειώθηκε στο τέταρτο, με αποτέλεσμα τα μεικτά έσοδα της εταιρείας να αγγίξουν τα 408 εκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 55%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019, και μια αύξηση που αναμένεται να επηρεάσει στο σύνολό του το 2020.

Παράλληλα, οι online επιχειρήσεις της Kindred προσέλκυσαν τεράστιο ενδιαφέρον από τους παίχτες στις αγορές που δραστηριοποιείται νόμιμα (στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ), με αποτέλεσμα στο τέλος του τέταρτου τριμήνου να έχει φτάσει τα 1,78 εκατομμύρια ενεργά μέλη. Πρόκειται για αύξηση 11%, σε σχέση με το τέλος του 2019.

Τέλος, η Kindred ανακοίνωσε και μια σειρά από γεγονότα που επηρέασαν αρνητικά την πορεία της μέσα στο 2020. Εκτός από τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία (κλείσιμο επίγειων πρακτορείων, προσωρινή διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων), η Kindred είχε να αντιμετωπίσει και τους αυστηρούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν στην σουηδική αγορά. Οι περιορισμοί αυτοί της κόστισαν και συνεχίζουν να της κοστίζουν, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας.  

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.