Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για νόμιμο στοίχημα στην Πολιτεία του Maryland

Ο κυβερνήτης του Maryland, Larry Hogan, ενέκρινε το νομοσχέδιο που στοχεύει στη νομιμοποίηση του στοιχήματος και των fantasy sports και πλέον η Πολιτεία βρίσκεται ένα βήμα πριν το ντεμπούτο της αγοράς στοιχήματος. Το νομοσχέδιο προβλέπει τη νομιμοποίηση του επίγειου και του online στοιχήματος, αλλά και τη διεξαγωγή fantasy sports εντός των ορίων της Πολιτείας.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει πλέον το δρόμο για όλες τις εταιρείες στοιχήματος που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στο Maryland να αιτηθούν μια από τις απαραίτητες άδειες, αρκεί να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Το νομοσχέδιο, μάλιστα, προβλέπει την έκδοση τεσσάρων διαφορετικών τύπων αδειών.

 

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για το νόμιμο στοίχημα στο Maryland;

Το νομοσχέδιο προβλέπει τη δημιουργία τεσσάρων διαφορετικών τύπων αδειών για τα νόμιμα τυχερά παιχνίδια στην Πολιτεία, εκ των οποίων ένας αφορά στο επίγειο στοίχημα και ένας στο online. Η Πολιτεία θα μπορεί να εκδώσει έως και 60 άδειες και δικαίωμα διεκδίκησης άδειας online στοιχήματος θα έχουν μόνον όσες εταιρείες έχουν ήδη εξασφαλίσει άδεια επίγειου στοιχήματος.

Εκτός από τα ποσά που θα πληρώσουν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος για να αποκτήσουν τις απαραίτητες άδειες, θα είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν και 15% των εσόδων τους σε φόρους. Επίσης, θα είναι υποχρεωμένες να τηρούν τους νόμους του Maryland για τη διεξαγωγή του επίγειου και του online στοιχήματος, όπως αναφέρονται στο νέο νομοσχέδιο.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η νομιμοποίηση του στοιχήματος στο Maryland είναι δεδομένη από την προηγούμενη χρονιά, όταν οι ψηφοφόροι της Πολιτείας τάχθηκαν υπέρ της σε δημοψήφισμα. Έπειτα, το νομοσχέδιο εγκρίθηκε χωρίς ιδιαίτερες αντιρρήσεις στη Γερουσία και, τέλος, υπεγράφη από τον κυβερνήτη.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.