Τον υπεύθυνο στοιχηματισμό στηρίζει το NHL στις ΗΠΑ

Η κορυφαία διοργάνωση χόκεϊ επί πάγου στις ΗΠΑ, το NHL, ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει έμπρακτα τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, μέσω της συμμετοχής του στη νέα καμπάνια της AGA (American Gaming Association), του συλλογικού εμπορικού οργάνου των νόμιμων παρόχων στοιχήματος στη χώρα. Η συνεργασία του NHL με την AGA θα φέρει τα μηνύματα του υπεύθυνου στοιχηματισμού μπροστά σε περισσότερα μάτια σε ολόκληρη τη χώρα και αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Η νέα καμπάνια ονομάζεται “Have A Game Plan” (“Παίξε Με Σχέδιο”) και έχει σκοπό να προωθήσει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό σε όλες τις αγορές των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα. Και, όπως είναι λογικό, η συμμετοχή μιας από τις κορυφαίες διοργανώσεις στις ΗΠΑ δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο μήνυμα.

 

Η συμμετοχή του NHL στην καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού

Η στήριξη της καμπάνιας υπεύθυνου στοιχηματισμού από το NHL σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης θα χρησιμοποιούν κάθε ψηφιακό κανάλι που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να προβάλλουν τα μηνύματα της AGA. Τα μηνύματα αυτά περιλαμβάνουν προτροπές και συμβουλές για την τοποθέτηση στοιχημάτων με υπευθυνότητα και χωρίς υπερβολές, ενώ δε λείπουν και οι οδηγίες για την αποφυγή των προβλημάτων εθισμού στον τζόγο που μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή σε κάθε παίχτη.

Παράλληλα, το NHL θα συνεργαστεί και με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στις ΗΠΑ, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους μέσα για τον ίδιο σκοπό. Οι ομάδες του NHL θα προβάλουν μηνύματα υπεύθυνου στοιχηματισμού στις διαφημιστικές πινακίδες των γηπέδων, μα και σε όλα τα ψηφιακά κανάλια τους.

Χάρη στη συμμετοχή του NHL στην καμπάνια, λοιπόν, το μήνυμα υπεύθυνου στοιχηματισμού που θέλει να περάσει η AGA θα φτάσει σε εκατομμύρια μάτια. Το NHL αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες αθλητικές διοργανώσεις στις ΗΠΑ και εκατομμύρια Αμερικανοί (αλλά και παίχτες από τον υπόλοιπο κόσμο) ακολουθούν τη διοργάνωση και τις ομάδες στα social media.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.