Προβλέψεις για στοιχήματα 2,8 δις στο ανταλλακτήριο της BetFair κατά το Μουντιάλ

Η αναμονή για την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας έχει τελειώσει και εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο έχουν ήδη προχωρήσει σε προβλέψεις, για τους αγώνες των ομίλων, τις ομάδες που θα προκριθούν, αλλά και την ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο, μεταξύ άλλων. Προβλέψεις, όμως, δεν τοποθετούν μόνο οι παίχτες, αλλά και οι στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες περίμεναν πώς και πώς το κορυφαίο (και πιο κερδοφόρο) αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Σε προβλέψεις για τη συνολική αξία των στοιχημάτων που υπολογίζει να δεχθεί προχώρησε και η εταιρία στοιχημάτων BetFair. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων, το ανταλλακτήριο της BetFair αναμένεται να δεχθεί στοιχήματα αξία περίπου 2,8 δις ευρώ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ!

 

Οι προβλέψεις της εταιρείας στοιχημάτων BetFair

Η BetFair βασίζει σε μεγάλο βαθμό τις προβλέψεις της στις έως σήμερα επιδόσεις του ανταλλακτηρίου της, το οποίο έχει δεχθεί περισσότερα στοιχήματα από την αντίστοιχη προ-μουνταλική περίοδο του 2014. Συγκεκριμένα, η BetFair υπολόγισε ότι δέχθηκε κατά 25% περισσότερα στοιχήματα στο ανταλλακτήριό της. Πρόκειται για στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο Μουντιάλ πριν την έναρξή του και αφορούν στις μακροχρόνιες αγορές της ομάδας που θα κερδίσει τη διοργάνωση.

Παράλληλα, η BetFair υπολόγισε ότι τα συνολικά στοιχήματα κάθε παίχτη, κατά την ίδια περίοδο, αυξήθηκαν κατά 21%, σε σχέση με το Μουντιάλ του 2014. Επιπλέον, και τα ποσά που έχουν ήδη στοιχηματιστεί είναι περισσότερα από το 2014.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η BetFair ετοιμάζεται για ένα άκρως κερδοφόρο Μουντιάλ, το οποίο δε θα μονοπωλήσει μόνο το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος, αλλά και τα κέρδη των στοιχηματικών εταιριών τον επόμενο μήνα, αλλά και συνολικά μέσα στο 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.