Καθυστερήσεις απειλούν το νομοσχέδιο για τα μονά στοιχήματα στον Καναδά

Οι παίχτες στοιχήματος στον Καναδά ενδεχομένως αποκτήσουν τη δυνατότητα να τοποθετούν και μονά στοιχήματα στα αθλήματα της επιλογής τους, αν το νομοσχέδιο που εξετάζεται αυτές τις ημέρες από τους αρμόδιους εγκριθεί. Ωστόσο, η νέα παρουσίαση του νομοσχεδίου ενδεχομένως να συναντήσει εμπόδια, τα οποία με τη σειρά τους θα προκαλέσουν σημαντικές καθυστερήσεις στη νομιμοποίηση του μονού στοιχήματος.

Θυμίζουμε ότι στον Καναδά είναι νόμιμα μόνο τα παρολί στοιχήματα και όχι τα μονά. Ο ισχύων νόμος απαγορεύει τα μονά στοιχήματα, προκειμένου να προστατεύεται αποτελεσματικότερα η ακεραιότητα των αθλημάτων. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος νόμος θα πρέπει να αλλάξει, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα η αγορά.

 

Οι καθυστερήσεις που απειλούν το νομοσχέδιο

Το εν λόγω νομοσχέδιο έχει εξασφαλίσει τις πρώτες απαραίτητες εγκρίσεις, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι θα “κολλήσει” στη Γερουσία του Καναδά. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι από τους γερουσιαστές θεωρούν ότι απαιτούνται κάποιες αλλαγές στο νομοσχέδιο. Αν, όμως, αποφασιστεί να γίνουν οι αλλαγές, τότε θα χαθεί η διορία της 23ης Ιουνίου, της τελευταίας ημέρας της λειτουργίας της Γερουσίας πριν το καλοκαίρι. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η ενδεχόμενη νομιμοποίηση των μονών στοιχημάτων δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν τα τέλη της χρονιάς.

Η βασική ένσταση όσων θεωρούν ότι το νομοσχέδιο χρειάζεται αλλαγές δεν έχει να κάνει τόσο με τη νομιμοποίηση των μονών στοιχημάτων, αλλά με την προστασία της ακεραιότητας των στοιχημάτων. Πολλοί γερουσιαστές δέχονται τις αλλαγές που φέρνει, αλλά επιθυμούν να αναγράφεται ρητά ότι οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης ή επιρροής του τελικού αποτελέσματος ενός αγώνα για στοιχηματικούς σκοπούς είναι παράνομη.

Αυτή η τυπική λεπτομέρεια είναι που θα κοστίσει σημαντικές καθυστερήσεις στη νομιμοποίηση του μονού στοιχήματος στον Καναδά. Αν οι αρμόδιοι αποφασίσουν να επιστρέψουν το νομοσχέδιο, προκειμένου να προστεθεί η συγκεκριμένη αλλαγή, τότε η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.