Αποδόσεις για τη Eurovision ξεκίνησαν να ανακοινώνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες

Όλες οι χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision το 2021 παρουσίασαν και επίσημα τα τραγούδια τους, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη ξεκινήσει τυα προγνωσιτκά και οι προβλέψεις για τη νικήτρια συμμετοχή. Φυσικά, και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν μπει στο χορό και πολλές έχουν ήδη ανακοινώσει τις αποδόσεις για τα τραγούδια όλων των χωρών, αλλά και τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

O φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στο Rotterdam της Ολλανδίας και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου με τον μεγάλο τελικό. Οι χώρες που συμμετέχουν έχουν ήδη ανακοινώσει και παρουσιάσει τις συμμετοχές τους και οι bookmakers σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ήδη δημιουργήσει τις λίστες με τα φαβορί και τα αουτσάιντερ.

 

Τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού στις ιστοσελίδες στοιχήματος

Μια από τις ιδιαιτερότητες της φετινής Eurovision είναι το γεγονός ότι αρκετές χώρες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τη νίκη με καλλιτέχνες που συμμετείχαν και πέρσι. Οι συμμετοχές αυτές δίνουν ένα προβάδισμα στα προγνωστικά, αφού οι δυνατότητες των συγκεκριμένων καλλιτεχνών είναι πάνω-κάτω γνωστές, και πολλοί από αυτούς συγκαταλέγονται στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για τη φετινή Eurovision, το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Ελβετία. Η Ελβετία θα συμμετάσχει με τον Gjon, ο οποίος συμμετείχε και το 2020 και ήταν, μάλιστα, φαβορί. Αυτή τη φορά, όμως, η ελβετική συμμετοχή έχει τη μικρότερη απόδοση και αποτελεί το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι συμμετοχές της Βουλγαρίας και της Μάλτας, οι οποίες συγκαταλέγονται στα φαβορί και συμμετέχουν με τους καλλιτέχνες που είχαν στείλει και πέρσι. Σε υψηλές θέσεις των προγνωσιτκών βρίσκονται και η Γαλλία, η Σουηδία, η Ιταλία και η Ισλανδία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται εκτός 15άδας σττα προγνωστικά. Λίγο πιο ψηλά, τέλος, βρίσκεται η κυπριακή συμμετοχή.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.