Παραμένει στην ιταλική αγορά η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Τις τελευταίες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες φήμες που ήθελαν την εταιρεία στοιχημάτων Kindred να αποχωρεί από την ιταλική αγορά, ειδικά μετά την απόφαση των υπευθύνων να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχηματικές υπηρεσίες μέσω της ιστοσελίδας 32Red. Η Kindred ανακοίνωσε ότι η 32Red θα πάψει να λειτουργεί στην ιταλική αγορά και πολλοί φοβήθηκαν ότι η απόφαση αυτή θα σημάνει την ολοκληρωτική αποχώρηση της εταιρείας από την Ιταλία.

Ωστόσο, η Kindred έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την αγορά της Ιταλίας και πως, παρά τη διακοπή των εργασιών της 32Red θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται μέσω του άλλου μεγάλου εμπορικού της σήματος, της Unibet. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, δεσμεύθηκαν ότι θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα προϊόντα της Unibet στην ιταλική αγορά, αφού τώρα μπορούν να επικεντρωθούν αποκλειστικά σε αυτή.

 

Η παύση της λειτουργίας της 32Red στην Ιταλία

Η Kindred αποφάσισε να πάψει τη λειτουργία της 32Red από την ιταλική αγορά, μετά από 8 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας. Η 32Red λειτουργούσε από το 2012 στην Ιταλία και η Kindred την εξαγόρασε το 2017, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία της. Πριν μερικές ημέρες, όμως, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να πάψει τη λειτουργία της στοιχηματικής ιστοσελίδας στην ιταλική αγορά, πυροδοτώντας τις φήμες για συνολική αποχώρηση της Kindred.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι έσπευσαν να καθησυχάσουν τους ενδιαφερόμενους και διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στη χώρα μέσω της Unibet. Άλλωστε, από τις 30 Νοεμβρίου, όταν οι επιχειρήσεις της 32Red θα σταματήσουν στην Ιταλία, οι λογαριασμοί online στοιχήματος θα μεταφερθούν στην ιστοσελίδα της Unibet.

Η Kindred, τέλος, διαβεβαίωσε ότι η απόφασή της για την παύση των λειτουργιών της Kindred δεν σχετίζεται με το νέο τοπίο της ιταλικής αγοράς, στην οποία έχουν αυξηθεί οι φόροι και έχουν περιοριστεί σημαντικά οι δυνατότητες διαφημιστικής προβολής.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.