Νέες επιλογές live στοιχηματισμού από την εταιρεία λογισμικού SBTech

Η SBTech, μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού στον τομέα online στοιχηματισμού, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του live στοιχήματος που προσφέρει. Η SBTech είναι γνωστή για την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού (και live στοιχηματισμού) που διατηρούν γνωστές εταιρείες στοιχήματος, όπως οι Netbet, 10Bet και Betrally.

Η νέα υπηρεσία της SBTech προσφέρει ουσιαστικά στους παίχτες τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε γεγονότα ποδοσφαίρου την ώρα που συμβαίνουν. Πρόκειται για ένα είδος γρήγορων αγορών, οι οποίες όμως εξαρτώνται από τις εξελίξεις του αγώνα.

 

Η νέα υπηρεσία της SBTech

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Action Bet και προσφέρει αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά της: την ευκαιρία live στοιχηματισμού στο επίκεντρο της αγωνιστικής δράσης!

Για παράδειγμα, όταν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου παραχωρείται χτύπημα φάουλ, μια κόκκινη κάρτα ή ένα κόρνερ, η νέα υπηρεσία θα δημιουργεί άμεσα νέα στοιχήματα, τα οποία θα εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη των παιχτών. Σε αυτά, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν με ένα κλικ και να προβλέπουν το over/under και άλλες πτυχές. Παράλληλα, νέες επιλογές στοιχηματισμού θα εμφανίζονται κάθε φορά που μία ομάδα βρίσκεται στην επίθεση, καλώντας τους παίχτες να προβλέψουν το πώς θα καταλήξει.

Οι νέες επιλογές στοιχηματισμού που θα έχουν τα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων που θα λανσάρουν τη νέα υπηρεσία της SBTech είναι πολλές και όλες θα εμφανίζονται τη στιγμή που συμβαίνουν τα γεγονότα στο γήπεδο. Η υπηρεσία Action Bet θα χρησιμοποιεί έναν εξελιγμένο αλγόριθμο, ο οποίος θα εμφανίζει άμεσα τα κατάλληλα στοιχήματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.