Συναλλαγές και μέσω Ukash στη BetFair

Και η προπληρωμένη κάρτα Ukash συγκαταλέγεται πλέον στις μεθόδους κατάθεσης στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος της BetFair. Μετά από συμφωνία των δύο εταιρειών, τα μέλη της BetFair μπορούν πλέον να προμηθεύονται μια προπληρωμένη κάρτα Ukash και να τη χρησιμοποιούν, προκειμένου να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό τους, αλλά και να προχωρήσουν σε ανάληψη.

 

Χάρη σε αυτή την προσθήκη, η BetFair υποστηρίζει πλέον άλλη μια δημοφιλή μέθοδο συναλλαγής και το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της, προκειμένου να προχωρήσουν σε κατάθεση ή ανάληψη, είναι να συμπληρώσουν τον 19ψήφιο κωδικό της κάρτας, την οποία μπορούν να προμηθευθούν από καταστήματα, πρατήρια βενζίνης και αλλού σε όλον τον κόσμο.

Η BetFair ιδρύθηκε το 1999 και έχει καταφέρει να είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.