Μήνυση κατά του πρώην προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π., Αντώνη Στεργιώτη, προκειμένου να ερευνηθούν οι κινήσεις του όσο αποτελούσε τον επικεφαλής της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής της στοιχηματικής αγοράς στην Ελλάδα. Ο κ. Νικολόπουλος κατηγορεί τον κ. Στεργιώτη για ασυδοσία και διαφθορά και καλεί την Πολιτεία να βάλει ένα τέλος σε αυτά τα φαινόμενα, αποδίδοντας δικαιοσύνη.

 

Οι λόγοι για τη μήνυση κατά του πρώην προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, ο λόγος για τη μήνυση είναι η μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε στην έγκριση και λειτουργία των ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων του ΟΠΑΠ, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά και τα πορίσματα της Επιτροπής της Βουλής, οφειλόταν μάλλον σε συγκεκριμένο πολιτικό και ίσως οικονομικό σχέδιο. Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά, στερήθηκαν από τα δημόσια ταμεία δεκάδες ή και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Στην αναφορά, μάλιστα, αναφέρεται η ευθύνη του κ. Στεργιώτη, ως επικεφαλής της Ε.Ε.Ε.Π. εκείνη την περίοδο, ενώ τονίζεται και το γεγονός ότι οι απαντήσεις του για το θέμα στη Βουλή προκαλούν ακόμη περισσότερες υποψίες, αντί να δικαιολογούν τις πράξεις του.

 

Οι εξελίξεις που αναμένονται

Ο κ. Νικολόπουλος κατέθεσε τη μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και πλέον ο Εισαγγελέας θα ερευνήσει τις πράξεις του κ. Στεργιώτη, όσο βρισκόταν στο τιμόνι της Ε.Ε.Ε.Π.. Πέρα του κ. Νικολόπουλου, όμως, καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει πραγματοποιήσει σχετικές δηλώσεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.