0% γκανιότα σε τένις και ποδόσφαιρο από τον Stoiximan

Ο Stoiximan προσφέρει σήμερα στα μέλη του την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα σε δύο αγώνες και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Το γεγονός αυτό δεν είναι, βέβαια, ασυνήθιστο, αφού η ιστοσελίδα στοιχημάτων ανακοινώνει μια τέτοια προσφορά σε καθημερινή βάση, αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη των μελών της. Το ασυνήθιστο στη σημερινή προσφορά του Stoiximan είναι ότι δεν αφορά μόνο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά και σε έναν αγώνα τένις.

 

Πρόκειται για τον αγώνα τένις ανάμεσα σε Φερέρ και Μπέρντιχ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του Ρολάν Γκαρός, στις 13:15. Ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan είναι οι εξής: 1.78 για νίκη του Φερέρ και 2.26 για νίκη του Μπέρντιχ.

 

Παράλληλα, βέβαια, την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη έχουν και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου. Ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα δεν είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που διεξάγεται στις 20:00. Και σε αυτή την περίπτωση, η απουσία της γκανιότας είναι υπεύθυνη για αύξηση των αποδόσεων και οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις: 2.18 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.33 για ισοπαλία και 4.08 για νίκη του Παναθηναϊκού.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι o Stoiximan δε διατηρεί την καθιερωμένη προμήθειά του. Και, προκειμένου οι παίχτες να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να προβλέψουν σωστά.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει αξιόλογες υπηρεσίες στο στοίχημα αλλά και στα παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία