ΤΣΣΚΑ – Λοκομοτίβ Κουμπάν με 0% γκανιότα* στη Novibet

Σήμερα στις 19:00, ξεκινά και επίσημα το Final Four της Euroleague, με τον πρώτο ημιτελικό να πραγματοποιείται ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Πρόκειται για έναν ημιτελικό που συγκεντρώνει τεράστιο αγωνιστικό, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό και οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Παράλληλα, μάλιστα, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet.

 

Η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό ημιτελικό του Final Four, με αποτέλεσμα οι δύο αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της στοιχηματικής αγοράς του νικητή αγώνα να είναι αυξημένες. Η γκανιότα*, άλλωστε, είναι η προμήθεια εκείνη που ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων και, από τη στιγμή που είναι στο 0%, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ έχουν ως εξής: 1.37 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 3.60 για νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού – εκείνες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί ελαφρώς οι αποδόσεις.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο: ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Εξάλλου, το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις είναι να επιλέξουν τα σημεία που συμμετέχουν στην προσφορά**, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το νικητή. Άλλες προϋποθέσεις, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη, απουσιάζουν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία