Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Στο σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Europa League περιλαμβάνονται και ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν την πρόκριση σε δύο διαφορετικούς αγώνες – δύο αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία έχει τεθεί και σήμερα σε ισχύ, στον αγώνα ανάμεσα σε Μπρόντμπι και Παναθηναϊκό και στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρούκα. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα (άρα μηδενική προμήθεια), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα ανάμεσα σε Μπρόντμπι και Παναθηναϊκό, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 2.13 για νίκη της Μπρόντμπι, 3.76 για ισοπαλία και 3.72 για νίκη του Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρούκα, οι αποδόσεις είναι οι εξής: 1.39 για νίκη του Ολυμπιακού, 5.17 για ισοπαλία και 11.00 για νίκη της Αρούκα.

 

Oι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, και υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Κυμαίνονται, μάλιστα, σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι οποίες κατά κανόνα διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Το πιο θετικό σημείο στη συγκεκριμένη προσφορά, όμως, δεν είναι τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, αλλά τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά. Όσοι παίχτες επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων, πριν αυτοί ξεκινήσουν. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη τους και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

Για σήμερα ο Stoiximan ανακοίνωσε 0% γκανιότα στους δύο αγώνες του Europa League αλλά και εχτές ανακοίνωσε 0% γκανιότα σε δύο αγώνες για το Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία