Δύο αγώνες μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Κρίνοντας από τις προσφορές που έχει ανακοινώσει, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ στην ιστοσελίδα στοιχήματων Stoiximan. Δύο ελληνικές ομάδες, άλλωστε – ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός – ρίχνονται απόψε στη μάχη των παρκέ, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της EuroLeague.

 

Αναλυτικότερα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στις 19:45, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές στις 21:45. Και οι δύο αγώνες, εκτός από ένα πλήθος στοιχηματικών ευκαιριών, προσφέρουν και τη δυνατότητα διεκδίκησης αυξημένων κερδών σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει στην αγορά του νικητή των δύο αγώνων. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί δηλαδή ο Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς να εμφανίζονται αυξημένες.

 

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει, λοιπόν, ο Stoiximan στην αγορά του νικητή στους δύο αποψινούς αγώνες της EuroLeague έχουν ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της ΤΣΣΚΑ συνοδεύεται από απόδοση 1.18 και η νίκη του Ολυμπιακού από 6.40, ενώ στον δεύτερο αγώνα η νίκη του Παναθηναϊκού συνοδεύεται από απόδοση 1.60 και η νίκη της Εφές από 2.64. Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να ξεχωρίζουν και ανάμεσα σε αυτές του ανταγωνισμού, καθώς η απουσία της γκανιότας τις έχει φέρει σε υψηλότερα επίπεδα από όσες συναντάμε σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Χάρη στις ελάχιστες προϋποθέσεις που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις συγκεκριμένες αγορές των δύο αποψινών αγώνων μπάσκετ, πριν αυτοί ξεκινήσουν. Εφόσον οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα εισπράξουν τα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Και χτες ο Stoiximan διάλεξε δύο αγώνες για να τους προσθέσει στην προσφορά της 0% γκανιότας για τα μέλη του έναν για το Κύπελλο Ελλάδας και έναν για το NBA.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία