Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Mybet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Mybet επιστρέφει στον… χορό των προσφορών με μία από τις πλέον δημοφιλείς που βρίσκονται στο πρόγραμμά της. Πρόκειται για την προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις», η οποία είναι υπεύθυνη για την ενίσχυση κάποιων επιλεγμένων αποδόσεων σε συγκεκριμένους αγώνες ποδοσφαίρου και προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, αυτό που κάνει η προσφορά είναι να μειώνει τη γκανιότα σε επιλεγμένους αγώνες, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι αποδόσεις στα σημεία που απαρτίζουν την αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς, λοιπόν, η Mybet επιλέγει κάποιους αγώνες και έπειτα, μειώνει τη γκανιότα, αυξάνοντας παράλληλα το ύψος των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αυτή την εβδομάδα, οι παίχτες που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά έχουν στη διάθεσή τους έναν αγώνα της ιταλικής Serie Α και έναν της αγγλικής Premier League.

 

Αναλυτικότερα, ο πρώτος αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά της Mybet και προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις είναι αυτός ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Τζένοα, ο οποίος διεξάγεται στις 8 Μαΐου. Την ίδια ημέρα διεξάγεται και ο δεύτερος αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά, αυτός ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Στους δυο αγώνες, μάλιστα, οι αποδόσεις βρίσκονται στο 104% και στο 105,7% αντίστοιχα, σε σχέση με τον μέσο όρο των αντίστοιχων αποδόσεων που ανακοίνωσαν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Το μόνο που έχουν να κάνουν, τέλος, είναι να επιλέξουν έναν ή και τους δύο παραπάνω αγώνες, να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία